ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Απεργία προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ σήμερα Τετάρτη 5 Μαρτίου 2019. Δείτε πόσο θα κρατήσει η Στάση εργασίας. Οι εργαζόμενοι ζητούν τη χορήγηση του 13ου και 14ου μισθού σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους, αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου του 2013 και την άμεση επανα-νομοθέτηση των δώρων και του επιδόματος αδείας στα επίπεδα του 2010.

Στάση εργασίας κήρυξε για σήμερα η ΑΔΕΔΥ.

Στην κινητοποίηση που θα ξεκινήσει στις 12:00 και θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της βάρδιας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Στις 12:30 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση μπροστά από το υπουργείο Οικονομικών από την ΑΔΕΔΥ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία ζητεί την ένταξη των εργαζομένων στα ΒΑΕ, την επέκταση σε άλλες ειδικότητες και τον διπλασιασμό του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, την καταβολή των αναδρομικών και στο μισθό των επιδομάτων αδείας και εορτών, αλλά και αύξηση των μισθών.

Απεργία από τις 12.00 έως τις 15.00 και συγκέντρωση στις 12:30 το μεσημέρι στο υπουργείο Οικονομικών προγραμματίζει για σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία.

Η Ομοσπονδία ζητεί ένταξη των εργαζομένων στα ΒΑΕ, την επέκταση σε άλλες ειδικότητες και τον διπλασιασμό του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, την καταβολή των αναδρομικών και στο μισθό των επιδομάτων αδείας και εορτών, αλλά και αύξηση των μισθών.

Για περισσότερα θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση σε λίγο.

 

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.