ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΡΟ: Από την ερχόμενη Παρασκευή 19 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν προειδοποιητικές στάσεις εργασίας στο Μετρό όπως ανακοίνωσε το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηναίων. Δείτε πως θα κινηθούν τα τρένα την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και ποιοι θα επηρεαστούν από την απεργία.

Η απεργία – στάση εργασίας στο Μετρό θα ξεκινήσει από την έναρξη λειτουργίας έως τις 9:00 και από τις 23:00 έως τη λήξη της λειτουργίας του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι λόγοι των κινητοποιήσεων σχετίζονται με τις ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά συντήρησης συρμών και εγκαταστάσεων, την έλλειψη μέσων ατομικής προστασίας, τις άσχημες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό που έχει απομείνει και γενικά απαξίωση του μέσου.

Oi εργαζόμενοι καταγγέλουν την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού με τις τεράστιες ουρές και αναμονές, τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό που έχει απομείνει και αυθαιρεσία της διοίκησης στην διαδικασία εξέλιξης προσωπικού.

Διαβάστε τα σημεία στα οποία έχουν έντονες ενστάσεις οι εργαζόμενοι του ΣΕΛΜΑ και προχωρούν την απεργία στις 19 Οκτωβρίου

τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά συντήρησης συρμών και εγκαταστάσεων.

την έλλειψη μέσων ατομικής προστασίας
την ταλαιπωρία επιβατικού κοινού με τεράστιες ουρές και αναμονές
τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό που έχει απομείνει.
την αυθαιρεσία της διοίκησης στην διαδικασία εξέλιξης προσωπικού,
καταστρατηγώντας, κάθε έννοια του κανονισμού εργασίας.
την Γενική απαξίωση του φορέα.
την στοχοποίηση εργαζομένων με μονομερείς βλαπτικές μεταβολές.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.