Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε σε συνέντευξή του για την βαθιά του πίστη στον Θεό αλλά και τις ιδιαίτερες «δυνάμεις» του. Παράλληλα ο γνωστός τραγουδιστής όπως σημείωσε είναι από τους «τυχερούς» που έχουν δει θαύματα.

«Ήμουν από τους τυχερούς που είδα πράγματα και θαύματα. Έπρεπε να λέω ότι γνωρίζω και όχι ότι απλά πιστεύω. Κουνάω αντικείμενα, χαρτιά και λοιπά με τα χέρια μου, από μακριά, έχω κάτι σαν μαγνητική ενέργεια. Αυτοί που ακούνε αυτά που λέω και με γνωρίζουνε, μπορούν να με καταλάβουν γιατί ξέρουνε», ανέφερε ο Σταμάτης Γονίδης μιλώντας στην Αννίτα Πάνια.

Για τη σχέση του με το χρήμα, ο Σταμάτης Γονίδης παραδέχτηκε: «Δεν τα πάω καλά με το χρήμα, τα χρησιμοποιώ και δεν μετανιώνω. Δεν θα ήθελα να έχω πλέον περισσότερα χρήματα. Για μένα είμαι ζάπλουτος. Φτωχός είναι αυτός που σκέφτεται τι θα ήθελε να είχε, ενώ πλούσιος είναι αυτός που λέει πως αυτά που έχει του περισσεύουν».

Η νέα ζωή με την μικρή του κόρη και η αποκάλυψη για τις εκτρώσεις: «Η κόρη μου είναι η καψούρα μου, τα παιδιά είναι ευτυχία για ένα πράγματα που αισθάνομαι ένοχος και συνέχεια εξομολογούμαι είναι για δυο εκτρώσεις που έχουν γίνει και όταν βλέπω αυτό το παιδί λέω τι έχασα; Πόσο χαζός είμαι;» αποκάλυψε ο Σταμάτης Γονίδης.

Ο Σταμάτης Γονίδης αναφέρθηκε στις δηλώσεις του σχετικά με τον εμβολιασμό, ενώ τόνισε ότι ο κορονοϊός γεννήθηκε για να κάνουμε τα εμβόλια. Τέλος, δήλωσε πως μας επιβάλλουν κάτι χωρίς ευγένεια, με θράσος.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.