Συνεχίζεται σήμερα, Σάββατο 24 Ιουνίου 2023, η δεύτερη ημέρα της επίσκεψης του Πατριάρχη του Γένους στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού.

Ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας εγκαινίασε το πρωί τον Bρεφονηπιακό σταθμό «Άγιοι Απόστολοι» Αγριάς, που βρίσκεται πλησίον του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων, τον οποίο αρχικά προσκύνησε ο Πατριάρχης πριν τα εγκαίνια.

Ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός “Άγιοι Απόστολοι” αποτελεί μία συνέχεια του πρώτου Βρεφονηπιακού Σταθμού – Νηπιαγωγείου “Μεταμόρφωση”, ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο του Βόλου και αποτελείται από δύο τμήματα, βρεφικό και παιδικό, στελεχωμένο με έμπειρο και άρτια καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό.

“Ας αποτελέσει, Παναγιώτατε, η Σεπτή Παρουσία Σας εδώ σήμερα το ωραιότερο και το δυναμικότερο ξεκίνημα της νέας φάσης του βρεφονηπιακού έργου της Μητροπόλεως μας, προς δόξαν Θεού και διακονία του λαού Του. Απευθύνοντάς Σας το «Καλώς ωρίσατε!», περιμένουμε τις Πατριαρχικές ευχές και ευλογίες Σας!” είπε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης της Μαγνησίας κ. Ιγνάτιος απευθυνόμενος στον Οικ. Πατριάρχη αμέσως μετά τον αγιασμό των εγκαινίων.

Τον Παναγιώτατο συνοδεύουν οι Σεβ. Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ. Νικόδημος, Σηλυβρίας κ. Μάξιμος και Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.