Ανοιχτή επιστολή Επισκόπων Δαμάσκηνου και Χερουβειμ.

΄΄Κύριοι

Μετά πολλης θλιψεως παρατηρούμε τις τελευταίες εβδομάδες μια συστηματική προσπάθεια διαπομπεύσεως του γνήσιου ομολογιακού δόγματος της Εκκλησίας του Πατριου Παλαιού Εορτολογίου .

Γινομεθα μάρτυρες μιας ασχήμιας που ξεκινά από τηλεοπτικά πανελς με διάφορους καλεσμένους και πρωταγωνιστή έναν πλήρως άγνωστο σε μας επονομαζόμενο «παλαιοχριστιανο» Μανώλη ο οποίος ασπαζόμενος ξεκάθαρα ειδωλολατρικές και αιρετικές απόψεις και θέσεις εκθέτει με δόλο καθημερινά το παλαιό εορτολόγιο και τον ομολογιακό χαρακτήρα της πίστεως των Γνήσιων Ορθοδόξων Χριστιανών , μιας και τα όσα υποστηρίζει δεν αποτελούν ουσία παρα μόνο κακοδοξίες χωρίς κανένα πνευματικό η εκκλησιαστικό περιεχόμενο.

Ο δρόμος ζωής των πιστών του Πατριου Εορτολογίου είναι δρόμος αυτοθυσίας , ταπείνωσης , διαρκούς μετανοίας και όχι επίδειξης , μιντιακης προπαγάνδας και ενός κενού νοήματος ψεύτο- lifestyle.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση πως με τη δίκη μας παράταξη τόσο ο Μανώλης «παλαιοχριστιανος» όσο και ο ρασοφόρος αυτοαποκαλούμενος ιερέας Κλεομενης , δεν έχουν καμία σχέση, δεν τους αναγνωρίζουμε , δεν υφίσταται χειροτονία ενεργή η πνευματική διασύνδεση με κάποιον εξ ημων .

Προστιθέμεθα να κινηθούμε νομικά κατά των δυο προσώπων για την κατασυκοφάντηση της Εκκλησίας του Πατριου Εορτολογίου με προφανή στόχο την δημιουργία ακροατηρίου για λογους πολιτικής απόσβεσης.

Είμαστε ορθόδοξοι χριστιανοί , και προτρέπουμε σε «καλή μετάνοια» αιρετικούς και ειδωλολάτρες ψευδοχριστιανους.΄΄

ΠΗΓΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (2)
 1. Άθας Πάροικος 1 μήνα πριν

  Από ποια “σύνοδο” είναι αυτοί? Τους ξέρει η μάνα τους? Ο π.Κλεομένης είναι χειροτονημένος από επίσημη σύνοδο Γ.Ο.Χ..του Μακαρίου . Ας μας πουν κι αυτοί για να δούμε το ποιον τους και ποιος αυτοαποκαλείται επίσκοπος…

  ΑπάντησηΆκυρο
 2. ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ 1 μήνα πριν

  Αντε, κι εις ανώτερα! Οσοι μιλάνε για αγάπες σε αμαρτωλούς λοάτκι, παλαιοημερολογίτες κ νεοημερολογίτες χριστιανοί, σύσσωμοι εναντίον χριστιανού που ακολουθεί το ευαγγέλιο κ την Διδασκαλία του, όπως του κατέβει, κι ούτε λέξη για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση που μαθαίνει πώς ν αυνανίζονται κοριτσάκια, όπως στο παιδί του, απο το “Πολύχρωμο σχολείο” των λοάτκι που οργώνει όλη την Ελλάδα, ή την υπογεννητικότητα, ενώ έχει 6 παιδιά, ή την ψευδοεπιστήμη που λέει τους ανθρώπους όμοιους με ζώα, κ την επικίνδυνη τεχνολογία που θα μας καταστρέψει με την AI, ή το περιβάλλον, ή τα επικίνδυνα υποχρεωτικά εμβόλια που άρχισαν έρευνες σε ΕΕ για το λόνγκ κόβιντ που επιφέρουν, κλπ κλπ κλπ που κάνετε γαργάρα, ούτε για τις σωτήριες διδαχές των συγγραμμάτων των τριών Ιεραρχών “Περί νηστείας” πούχουνε λίγο ζόρι κ ξεβολέύουν πολλούς, κι αντ αυτού, δημόσια ψευδομαρτυρία πως είδατε την κόρη του χέρ-χέρι με κλεομένη, που δεν υφίσταται!
  Εύγε καλοί χριστιανοί που του διαλύσατε την ζωή, την οικογένεια κ την εργασία του, που η πρώην διοίκηση του Δήμου, δήλωσε πως την έκανε άψογα! Αν αυτό το γράμμα, δεν είναι ίδιο με την προσευχή του φαρισαίου στον θεό, κατά του φτωχού πολύτεκνου, τότε πού είναι η συμπόνια κι η έμπρακτη βοήθεια σε αδύναμους; Θα γυρίσουμε σε κυνήγι μαγισσών αιρετικών; Είναι μήπως μέσα στον Λόγο του θεού, ο εορτασμός της τσικνοπέμπτης των χορτάτων, που αφήνουν πίσω τους πχ στην Θεσσαλονίκη, 300 τόνους σκουπίδια κάθε χρόνο, πνιγμένοι σε απέραντες ψησταριές, ενώ είναι ημέρα νηστείας που τρώγανε όλα όσα δεν θα άντεχαν παλιά μέχρι το πάσχα χωρίς ψυγεία; Ή Μήπως υπήρχε παλιά νηστεία με ψάρια κ θαλασσινά, που τα επιτρέπετε πια, ώ γραμματείς κ φαρισαίοι; Ή μήπως είναι πατριωτικό κ έντιμο, το κρύψιμο των χρεών ΕΝΦΙΑ των ιδιοκτητών νήσων Πεταλιών; Εδώ, εκλήθη σε απολογία ο Σεραφείμ!
  Συνένοχοι για όσα θα συμβούν με τόση αδικία! Το ευαγγέλιο ζει, όπως κ νάμαστε όλοι μας!
  Και συμμαχείτε με άθεους κ λοάτκι που θέλουν την κατάργηση ή την αλλαγή του!

  ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.