«Αδιάβαστος» πιάστηκε ένας 70χρονος ιερέας από επαρχία της Φθιώτιδας, που φαίνεται πως δεν είχε ενημερωθεί για ανακοίνωση με την οποία η Μητρόπολη προειδοποιούσε ότι οι κληρικοί έχουν γίνει στόχοι απατεώνα που παριστάνει τον τραπεζικό και τους ζητά να μεταφέρουν τις καταθέσεις τους σε λογαριασμό που τους δίνει για να αποφύγουν το «κούρεμα»!

 Ο ανυποψίαστος ιερωμένος δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν ευγενικό άγνωστο που συστήθηκε ως διευθυντικό στέλεχος της τράπεζας στην οποία διατηρεί λογαριασμό και τον ενημέρωσε ότι έπρεπε να μεταφέρει όσα χρήματα είχε για να τα σώσει. Μάλιστα, του ζήτησε να τα αποστείλει σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στον Κορυδαλλό! Ο ιερέας έστειλε από το τοπικό υποκατάστημα 1.190 ευρώ στα στοιχεία προσώπου που του είχε δώσει ο απατεώνας και, φυσικά, τα έχασε!

Αργότερα, ενημερώθηκε για την ανακοίνωση του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Νικολάου και κατάλαβε ότι τον είχαν εξαπατήσει. Η καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία, προστέθηκε σε μια σειρά άλλες από κληρικούς και μοναχούς που έχουν πέσει θύματα της ίδιας κομπίνας το τελευταίο χρονικό διάστημα και ερευνάται.

Sgourou Stauroula
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.