ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΄΄Με αυτό το δελτίο τύπου επιθυμούμε να καταδικάσουμε την παραπληροφόρηση και τα ψέματα που διαδίδονται από την Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας και την Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου σχετικά με τον Αρχιεπίσκοπό μας Νεκτάριο. Περαιτέρω αρνούμαστε δημοσίως οποιεσδήποτε καταγγελίες έχουν διατυπωθεί κατά του Αρχιεπισκόπου μας Νεκτάριου (Νικόλαου) Αλεξανδράτου και από τις δύο αυτές οντότητες με τα παρόντα ΜΕΡΙΚΑ στοιχεία.΄΄

Ένα – η απόφαση των Ελληνικών Δικαστηρίων (μόνο στα ελληνικά) που αναφέρεται σε όνομα που δεν έχει καμία σχέση με τον Αρχιεπίσκοπό μας. Δύο – το Πιστοποιητικό Πολιτογράφησης του Αειμνήστου Πατέρα του Αρχιεπισκόπου μας που περιέχει το όνομα του Αρχιεπισκόπου μας και της αδελφής του. Περαιτέρω στοιχεία που αποκρύπτουμε είναι το Βαπτιστικό του Αρχιεπισκόπου μας με ημερομηνία 1962 στη Νέα Ζηλανδία(!) και το ιστορικό μετανάστευσης του από το Βιετνάμ και την Ινδία, που αναφέρει ο Μητροπολίτης Κορίνθου ότι βρίσκεται στην Κόρινθο, Εκείνος είναι στο Βιετνάμ και την Ινδία!

Ως εκ τούτου, και για τελευταία φορά, αμφισβητούμε τα λεγόμενά τους και ζητάμε από αυτές τις δύο οντότητες να μας παράσχουν οποιαδήποτε ΚΑΝΟΝΙΚΗ και ΝΟΜΙΜΗ απόδειξη, που να συσχετίζει τον Αρχιεπίσκοπό μας με αυτό το άλλο όνομα που φέρεται να κατηγορούν ότι είναι ένα και το αυτό πρόσωπο. Τονίζουμε τις λέξεις «ΚΑΝΟΝΙΚΗ» και «ΝΟΜΙΜΗ» απόδειξη, διότι οποιαδήποτε άλλη απόδειξη θεωρείται άκυρη στα Δικαστήρια, την οποία θα προχωρήσουμε όπως υποσχεθήκαμε εναντίον τους για συκοφαντική δυσφήμιση, πέραν της προθεσμίας που τους δώσαμε για να ζητήσουν δημόσια συγνώμη.

Το ίδιο ισχύει για τυχόν άλλες οντότητες, εφημερίδες ή ιστολόγια που στέγασαν αυτήν την παραπληροφόρηση. Τους προτρέπουμε να εμφανιστούν και να ζητήσουν συγγνώμη. Μετά τα τέλη Μαΐου θα προχωρήσουμε σε νομικές ενέργειες εναντίον όλων αυτών.
THE CHANCELLOR – Ο ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΛΟΣ
Archimandrite Joseph (James) Murray – Αρχιμανδρίτης Ιωσήφ (Τζέιμς) Μάρευ

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.