ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Στις επετειακές εκδηλώσεις για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου, που ξεκίνησαν με την απότιση φόρου τιμής από τους μαθητές, σπουδαστές, προσκόπους, οδηγούς, φορείς και συλλόγους στο Ηρώο πεσόντων, στον λόφο του Φρουρίου, της Λάρισας, παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο Θεσσαλός πολιτικός έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ξεκινήσαμε από σήμερα τους εορτασμούς μας για την Εθνική μας Επέτειο της 25ης Μαρτίου, την Εθνική μας Παλιγγενεσία, την απαρχή της δημιουργίας του νεότερου ελληνικού κράτους.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι τα παιδιά μας, οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες που πρωτεύουν, που αριστεύουν στα σχολεία, ήταν σήμερα εδώ, τιμώντας αυτή την Εθνική Επέτειο, γιατί είναι μια αφορμή να διδαχθούμε από την Ιστορία, να διδαχθούμε από τους θριάμβους και τις καταστροφές, από τις νίκες και τις αποτυχίες. Συνειδητοποιούμε έτσι, ότι όποτε ο ελληνισμός ήταν ενωμένος, μεγαλούργησε. Όποτε αφήσαμε το σαράκι του διχασμού να εμφιλοχωρήσει, υποστήκαμε καταστροφές.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.