Ανακοινώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, ὅτι φέτος, που τα Χριστούγεννα όλων είναι τόσο διαφορετικά, που τα παιδάκια δεν χτύπησαν τις πόρτες των σπιτιών μας για να ψάλλουν τα κάλαντα, είναι ευκαιρία να τα ψάλλουμε όλοι μαζί την ίδια ώρα, έστω και από απόσταση.

Έτσι, το μεσημέρι των Χριστουγέννων, στις 12 ακριβώς, θα έχουμε την ευκαιρία να συντονιστούμε όλοι μαζί ταυτόχρονα, ώστε η μελωδία της Χαράς των Χριστουγέννων να μπει σε κάθε σπίτι, σε κάθε χώρο, σε κάθε γωνιά της περιφέρειάς μας.
Πολύτιμοι συμπαραστάτες στην επίτευξη αυτής της εορταστικής επικοινωνίας είναι όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της περιοχής μας.
Για τον λόγο αυτό ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Συμεών εκφράζει προσωπικά τις θερμές του ευχαριστίες σε όλα τα τοπικά Μέσα Ενημερώσεως, που με προθυμία και μεγάλη ευγένεια δέχθηκαν να φιλοξενήσουν από το δικό τους επίσημο βήμα την εορταστική αυτή πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
Αναλυτικά, μπορείτε να την παρακολουθήσετε από το STAR Κεντρικής Ελλάδας ή να συντονιστείτε σε έναν από τους παρακάτω Ραδιοφωνικούς Σταθμούς: face fm, lamia fm1, melodia fm, nova fm, radionet, stylida fm ή της Μητροπόλεώς μας στους 89,4 fm.
Επίσης, έχετε την δυνατότητα νά επισκεφθείτε την ίδια ώρα, στις 12 το μεσημέρι, τις παρακάτω ενημερωτικές ιστοσελίδες: lamiareport.gr, mag24.gr, lamianow.gr, fonografos.net, kaliterilamia.gr, ilamia.gr, lamiafm1.gr, lianokladinews.gr, lamiakostypos.gr, efthia.gr, tvstar.gr, imfth.gr για να τραγουδήσουμε και να ψάλλουμε όλοι μαζί τα κάλαντα των Χριστουγέννων.

Άγια Χριστούγεννα, 12:00 το μεσημέρι!

Ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών μας προσκαλεί και θα μας περιμένει. Στις 12:00 το μεσημέρι των Χριστουγέννων, μας ανοίγει την καρδιά του και μας καλεί να ευχηθούμε όλοι, ο ένας στον άλλον.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.