Εσπευσμένα την εντατική μεταφέρθηκε ο Σπύρος Φωκάς, μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας, έχοντας αυτή τη φορά παρουσιάσει μια σοβαρή λοίμωξη στη χολή.

Με ανάρτησή της στο Facebook, η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά ανέβασε μια φωτογραφία του ηθοποιού και στη λεζάντα έγραψε:

«Είμαστε σε καλά χέρια Ευτυχώς!!!!!!! Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι.. Ο Σπύρος μου. Ο Σπύρος όλων είναι αετός. Στο πέταγμα του σκορπά καλοσύνη υπομονή αγάπη χαμόγελα. “Εγώ δε φοβάμαι το χάρο Μόνο τον τραγουδώ”
είπε».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, o ηθοποιός δίνει ακόμη μια μάχη σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών.

«”Σήκω, παλικάρι μου” είναι η φράση που με δυσκολία λόγω της συγκίνησής της λέει συνεχώς με δάκρυα στα μάτια η σύζυγός του, Λίλιαν, η οποία κρατώντας του το χέρι, προσπαθεί να κρύβει τον πόνο της για τον αγαπημένο της σύζυγο. Αυτή τη φορά οι γιατροί διαπίστωσαν πολύ σοβαρή λοίμωξη στη χολή» αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Σπύρος Φωκάς χρειάζεται να μπει στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί και αυτό το πρόβλημα, πρωτού επεκταθεί και σε άλλα ζωτικά όργανα.

Τέλος, αναφέρεται ότι η κόρη του, Κωνσταντίνα, ταξίδεψε εσπευσμένα το απόγευμα πιθανότατα της Τετάρτης 2 Αυγούστου από το Λος Άντζελες, προκειμένου να είναι δίπλα του.

Οι περιπέτειες με την υγεία του Σπύρου Φωκά άρχισαν από τις πυρκαγιές στο Λουτράκι πριν από δύο εβδομάδες, όταν ο ηθοποιός και η σύζυγός του Λίλιαν, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Λόγω των αναθυμιάσεων ο 85χρονος Σπύρος Φωκάς αναγκάστηκε να μείνει αρκετές μέρες με οξυγόνο, καθώς η υγεία του είχε ήδη επιβαρυνθεί.

Πρώτα ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από αναπνευστικά προβλήματα που υπέστη, ενώ λίγο αργότερα και λόγω της μεγάλης πίεσης από την κατάσταση, κατέρρευσε και η Λίλιαν Φωκά με, παθαίνοντας οξύ έμφραγμα.

Ωστόσο, και οι δύο είναι καλά, με τη σύζυγο του Σπύρου Φωκά να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, όπως ενημέρωσε μέσω Facebook.

Το πρωί της Κυριακής 23 Ιουλίου, η ίδια έγραψε: «Σας ευχαριστώ. Είμαι εκτός κινδύνου. Παραμένουμε στο νοσοκομείο της Κορίνθου».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.