Για 4 μέτριες λαγάνες

Η λαγάνα καταναλώνεται καλύτερα την ίδια μέρα. Μπορείτε να την φυλάξετε σε σακούλα κλειστή και σε θερμοκρασία δωματίου έως 2 μέρες.

Υλικά για τις λαγάνες
400 ΓΡ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
400 ΓΡ. Αλεύρι σκληρό
2 Κ.Γ. Αλάτι
16 Γραμμ. Ξηρή μαγιά
450 ml Χλιαρό Νερό
2 Κ.Σ. Ζάχαρη

Υλικά για το άλειμμα
3 Κ.Σ. Νερό
1/2 Κ.Γ. Ζάχαρη
Σουσάμι

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.