Ολοσχερώς κάηκε χθες (23/1) το απόγευμα, στις 19:00, ένα σπίτι στην Κυψέλη από φωτιά που ξεκίνησε, σύμφωνα με πληροφορίες, από σόμπα…

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής (3 οχήματα με 6 πυροσβέστες) που κατάφεραν να μην εξαπλωθεί η φωτιά σε παρακείμενο σπίτι.

Δυστυχώς, σύμφωνα και με όσα αναφέρει η Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ζακύνθου, Μαρία Μουζάκη χθες στο νησί είχαμε τρία περιστατικά πυρκαγιών σε κατοικίες από σόμπα και από τζάκι «Ευτυχώς στις δύο περιπτώσεις δεν υπήρξαν σοβαρές ζημιές στη μία όμως ένα σπίτι κάηκε ολοσχερώς με ότι συνεπάγεται για τους ιδιοκτήτες του. Το κυριότερο δεν κινδύνεψαν άνθρωποι. Σύμφωνα με την www.emy.gr σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα χιονόπτωσης στη Ζάκυνθο η θερμοκρασία δε, θα κυμανθεί από -2 έως 8 βαθμούς. Αν δεν πέσουν έξω, η #Ελπίδα θα κάνει την επίσκεψη της και στα μέρη μας ικανοποιώντας την «ελπίδα» των περισσότερων για βόλτα στα βουνά και χιονοπόλεμο. Όπως και να ‘χει καλώς να έρθει αλλά, προσοχή στη χρήση των εναλλακτικών πηγών θέρμανσης όπως σόμπες υγραερίου ξυλόσομπες, τζάκια κ.λ.π. ‼️ Προσοχή στους ηλικιωμένους μας (και όχι μόνο) και στα μικρά παιδιά. Προσοχή στα δικά μας ζωάκια και αν μπορούμε και στα αδέσποτα. Προσοχή στις μετακινήσεις!!! Μη ξεχνάτε ότι και στη Ζάκυνθο όταν χιονίζει δημιουργούνται πολλά προβλήματα επειδή ακριβώς το νησί δεν είναι εξοικειωμένο με τέτοια φυσικά φαινόμενα. Μη ξεχνάτε ότι και δρόμοι κλείνουν στα ορεινά και παγετός δημιουργείται σε πολλά σημεία των Επαρχιακών και Δημοτικών οδών!! Είναι πολύ ωραίο να περνάμε καλά και όμορφα, αλλά προέχει η ασφάλεια μας».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.