Άγιοι Αρχιερείς της κρατούσης Εκκλησίας με έκπληξη διάβασα τις αποφάσεις σας για την λειτουργία των Ιερών Ναών την ώρα που η πατρίδα μας βρίσκεται κυριολεκτικά και μεταφορικά σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Να σας θυμίσω ότι μέρες τώρα φωνάζω σεβόμενος Τον Θεό αλλά και το ποίμνιο μου να παραμείνουν σπίτι τους όπου και ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ όπως εσείς πριν από χρόνια στις εκκλησιαστικές σχολές με διδάξατε αν θυμάμαι καλά…
Προσωπικά δεν με εκπλήσσει ο φόβος σας στο να προστατευτείτε μη τυχόν μείνουν ανοιχτές οι εκκλησίες των Παλαιοημερολογιτών ή οι Προτεσταντικές συνάξεις.
Εύκολο να ρίχνουμε το μπαλάκι στην κυβέρνηση αν θεωρείτε τον εαυτό σας υπάλληλο της.
Να λέμε όμως και την αλήθεια σεβαστοί μου πατέρες στους πιστούς και να μην φοβάστε ότι θα γεμίσουν οι ανοιχτές εκκλησίες των Ζηλωτών ή τα παγκάρια τους. (Οι Ζηλωτές είναι ευσεβείς Χριστιανοί και δεν κάνουν εντυπωσιακές δωρεές αλλά ούτε και γεμίζουν τα παγκάρια… πηγαίνουν στους Ναούς για τον Χριστό).
Μην αγχώνεστε ο μισθός σας,βρέξει χιονίσει,θα τρέχει,όπως τρέχουν και οι τριμηνίες απο τους Ναούς σας.
Και εσείς έχετε χρήματα και για γιατρούς και για φάρμακα και για νοσηλείες… αχρείαστα να είναι.
Όμως το θλιβερό παράδειγμα της γειτονικής Ιταλίας, όπως και εσείς κηρύττετε χρόνια μας αποδεικνύει ότι ο Κορονοιός δεν κάνει διακρίσεις.
Καλό υπόλοιπο Σαρακοστής.

Και μην ανησυχείτε “ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ”

+ο Αθηνών Παρθένιος
του Πατρώου Ορθοδόξου Εορτολογίου

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.