Στη δημιουργία κινητής υγειονομικής μονάδας εκτάκτων αναγκών στον προαύλιο χώρο του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη προχωρά το Γενικό Επιτελείο Στρατού μετά από απόφαση της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας.

Η μονάδα θα διαθέτει 50 κλίνες νοσηλείας και ακτινολογικό εργαστήριο, το οποίο είναι απαραίτητο για τη διάγνωση επιπτώσεων του κορωνοϊού στον θώρακα, ενώ διευκρινίζεται ότι η κινητή μονάδα δεν θα διαθέτει Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η κατάλληλη διαμόρφωση του χώρου αναμένεται να ολοκληρωθεί την προσεχή Πέμπτη.

Στόχος είναι να μπορεί η μονάδα να δεχτεί – εφόσον απαιτηθεί – ασθενείς, προκειμένου να εξοικονομηθεί χώρος για ασθενείς με κορωνοϊό εντός του νοσοκομείου.

Έπειτα από συνεννόηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο υφυπουργός Αλκιβιάδης Στεφανής μεταβαίνει, σήμερα, Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη για να ενημερωθεί για την πρόοδο των εργασιών.

Στην ψηφιακή εποχή μπαίνει και επίσημα η αλυσίδα Σκλαβενίτης, καθώς την Κυριακή ξεκίνησε η δοκιμαστική περίοδος λειτουργίας του sklavenitis.gr, την ώρα που ο κλάδος των Online σούπερ μάρκετ εμφανίζει εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης.

Ο Σκλαβενίτης από τις αρχές του 2020 είχε ξεκινήσει την ηλεκτρονική του παρουσία μέσω της εξαγοράς του caremarket.gr. Ο στόχος όπως είχαν επισημάνει τότε, πηγές κοντά στην εταιρεία, ήταν εντός του έτους να ενσωματωθεί πλήρως στο brand Σκλαβενίτης. Έτσι από την Κυριακή πλέον, οι καταναλωτές που μπαίνουν στο caremarket.gr ενημερώνονται ότι «το Caremarket δίνει τη θέση του στο eMarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.