Από την εκκλησία δεν έλειψε ούτε την περασμένη Κυριακή που έψαλλε στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Χρηστού, στα Σπάτα, στην λειτουργία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας θεωρείται από τους καλύτερους ψάλτες της Ελλάδας ενώ έχει τελειώσει βυζαντινή μουσική. Την ίδια σχέση με την εκκλησία και το Θεό έχουν και οι γονείς του Παναγιώτης και Φωτούλα, οι οποίοι ζουν στο Νεοχώρι, ένα μικρό χωριό στα σύνορα των νομών Αργολίδας και Αρκαδίας πίσω από τη σήραγγα του Αρτεμισίου. Η μαμά του ψάλει ανά τακτά διαστήματα στην ενορία του χωριού.

Η στιγμή που λύγισε

Η μοναδική φορά που είδαμε τον Σωτήρη Τσιόδρα, κατά την ενημέρωση του για τον κοροναϊό, φανερά συγκινημένο ήταν όταν μιλούσε για τους ηλικιωμένους.

“Το θαύμα της ιατρική επιστήμης είναι η παράταση της ποιοτικής επιβίωσης αυτών των ατόμων, πολλοί εκ των όποιων είναι οι μανάδες και πατεράδες μας, οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας. Τιμούμε όλους, σεβόμαστε όλους, προστατεύουμε όλους, κατεξοχήν αυτούς. Δεν μπορούμε να υπάρχουμε , ούτε να έχουμε ταυτότητα χωρίς αυτούς είπε” είπε. Ίσως έχοντας στο μυαλό του και τους δικούς του γονείς.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-3)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.