ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ: Για την αγιοκατάταξη του γέροντα Βησσαρίωνα και την θρησκευτική ανάπτυξη του τουρισμού, μίλησε στο STAR Κεντρικής Ελλάδας και τον Γιώργο Σιμόπουλο, η Υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη.

“Ανεβαίνοντας ξημερώματα Κυριακής, σκεφτόμουν όλα αυτά τα ανάμικτα συναισθήματα τα οποία μου έφερνε η προσέγγιση προς το μοναστήρι, η ανάβαση προς τη Μονή, γιατί προφανώς για εμάς οικογενειακά, θα το διαχωρίσω, είναι μια πολύ συγκινητική στιγμή. Δεν ξεχνάμε τον Δαμασκηνό, αλλά αυτό το οποίο παρατηρώ από πάρα πολλούς ανθρώπους που γνωρίζω σε όλη την Ελλάδα, που έρχονται με μια ιστορία για τον Δαμασκηνό και προφανώς για το μοναστήρι – γιατί όλο αυτό είναι δανεικό προς τον άνθρωπο – είναι όλη η αίσθηση, κάτι που άκουσα και μου άρεσε πάρα πολύ: Το Αγαθωνίτικο ήθος το οποίο διέπει, βλέπετε, τους μοναχούς οι οποίοι διακόνησαν αλλά και τους ηγουμένους της Μονής”

Ερωτώμενη για την υποψηφιότητα της στην κάλπη της Ανατολικής Αττικής, η κ. Ζαχαράκη, ανέφερε πως οι δεσμοί της με τη Στερεά είναι ισχυροί, αλλά και η επιλογή της από τον Πρωθυπουργό να μπει σε ψηφοδέλτιο πολύ τιμητική.

«Προτεραιότητα μας είναι να παρουσιάσουμε σε κάθε πολίτη το πρόγραμμα μας αλλά και τον απολογισμό μας» ανέφερε στη συνέντευξη της.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.