«Κάθε βράδυ και κάθε πρωί μόλις ξυπνάω παρακαλώ τον Άγιο να φυλάει τους τελευταίους ανθρώπους που χάσαμε» τόνισε.

Η Σόφη Ζαννίνου μίλησε για τον Δάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν», όπου εξέφρασε ακόμη, και το παράπονο πως δεν πραγματοποίησε συνεργασία με τον Μάνο Χατζιδάκι.

Για το εάν υπάρχει κάποιο πρόσωπο με το οποίο θα ήθελε να συνεργαστεί, είπε:

«Μεγάλο μου παράπονο είναι ότι κάποια στιγμή στο Tower Suites στον 24ο όροφο ήταν να συνεργαστούμε με τον Μάνο Χατζιδάκι. Η Φλέρυ Νταντωνάκη, ο Ψαριανός, εγώ και ένας μαέστρος καταπληκτικός από την Αίγυπτο. Κάναμε πρόβες, πήγαμε και στο σπίτι του Χατζιδάκι ο οποίος μας είχε δώσει τα εμπορικά του.

Του άρεσαν πολύ και κάναμε μια τζενεράλε αλλά δεν έγινε ποτέ πρεμιέρα και το μόνο που μου έμεινε από αυτή την ιστορία είναι τα διαφημιστικά από τις εφημερίδες. Αποχώρησε ο Χατζιδάκις από αυτή τη δουλειά και δεν έμαθα ποτέ το γιατί. Αυτό είναι το απωθημένο μου».

Όσο για την απώλεια του Δάκη, σχολίασε:

«Εξακολουθεί να είναι μία τεράστια απώλεια για εμένα. Κάθε βράδυ και κάθε πρωί μόλις ξυπνάω παρακαλώ τον Άγιο Εφραίμ που πιστεύω πάρα πολύ και με οδηγεί σωστά, να φιλάει τον Δάκη, τη Μάρθα Καραγιάννη, τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς και τη Μίνα Αδαμάκη, τους τελευταίους ανθρώπους που χάσαμε. Και το βράδυ πάλι τον ευχαριστώ και τον παρακαλάω να τους έχει στο νου του. Το κενό που άφησε ο Δάκης δεν μπορεί να αναπληρωθεί από κανέναν».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.