Το ίδιο χρονικό διάστημα, από τα διόδια της Αθηνών - Λαμίας βγήκαν 10.897 αυτοκίνητα και εισήλθαν 8.949. Η Τροχαία βεβαίωσε μία παράβαση και υποχρέωσε 22 οχήματα σε επιστροφή.

SMS Μετακινήσεις εκτός νομού: Οι έλεγχοι, ήδη από την περασμένη Παρασκευή, είναι εντατικοί και οι αστυνομικοί ελέγχουν προσεκτικά τα δικαιολογητικά των οδηγών που επιχειρούν να κινηθούν εκτός Αττικής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας Αττικής, από σήμερα στις 6:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα, από τα διόδια της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου εξήλθαν 9.188 αυτοκίνητα και εισήλθαν 8.340. Οι αστυνομικοί βεβαίωσαν δύο παραβάσεις μετακίνησης, ενώ υποχρέωσαν σε αναστροφή 125 αυτοκίνητα, καθώς δεν είχαν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, από τα διόδια της Αθηνών – Λαμίας βγήκαν 10.897 αυτοκίνητα και εισήλθαν 8.949. Η Τροχαία βεβαίωσε μία παράβαση και υποχρέωσε 22 οχήματα σε επιστροφή.

Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι της Τροχαίας για την απαγόρευση διαπεριφερειακών μετακινήσεων – Τι δείχνουν τα σημερινά αποτελέσματα.
Επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία τη Μεγάλη Εβδομάδα, στο πλαίσιο των αυστηρών ελέγχων για την αποτροπή άσκοπων μετακινήσεων εκτός νομού, ενόψει και των γιορτών του Πάσχα.

Μετακινήσεις εκτός νομού: Αυστηροί οι έλεγχοι της Τροχαίας – Αναστροφή για 127 αυτοκίνητα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.