Με τα νέα μέτρα δεν θα περιορίζονται μόνο οι μετακινήσεις αλλά και ο χρόνος υλοποίησης των μετακινήσεων αυτών. Δηλαδή θα υπάρχουν αυστηροί περιορισμοί και ως προς τις δυνατότητες μετακίνησης μέσω του περίφημου SMS (13033). Θα υπάρξουν σοβαροί περιορισμοί ακόμη και για την προσωπική βόλτα-άθληση ή την βόλτα με το κατοικίδιο κλπ. Θα περιοριστεί ακόμη και ο αριθμός αυτών των μετακινήσεων μέσα σε ένα 24ωρο

Η ολική απαγόρευση μετακινήσεων που συνεπάγεται και το επί της ουσίας «σφράγισμα» των διοδίων της χώρας αναμένεται να υλοποιηθεί από τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Τετάρτης προς Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας.

Όμως απαγορευτικά μέτρα ολιστικής μορφής αναμένεται να ληφθούν και για τις μετακινήσεις εντός πόλεων και των περιχώρων τους αρχής γενομένης πάλι από το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης. Μέχρι τότε οι μετακινήσεις για αγορές στα καταστήματα – supermarket, φαρμακεία κλπ. θα πραγματοποιούνται σχεδόν όπως σήμερα.

Με τα νέα μέτρα δεν θα περιορίζονται μόνο οι μετακινήσεις αλλά και ο χρόνος υλοποίησης των μετακινήσεων αυτών. Δηλαδή θα υπάρχουν αυστηροί περιορισμοί και ως προς τις δυνατότητες μετακίνησης μέσω του περίφημου SMS (13033).

Θα υπάρξουν σοβαροί περιορισμοί ακόμη και για την προσωπική βόλτα-άθληση ή την βόλτα με το κατοικίδιο κλπ. Θα περιοριστεί ακόμη και ο αριθμός αυτών των μετακινήσεων μέσα σε ένα 24ωρο.

Στα αμέσως επόμενα 24ωρα η κυβέρνηση θα καταλήξει και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την τελική μορφή των δρακόντειων μέτρων που αναμένεται να ληφθούν για να ακυρώσουν κάθε μετακίνηση, ανταλλαγή επισκέψεων και έξοδο από τα αστικά κέντρα προς την επαρχία από τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας και μετά.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.