Καλαβρύτων Αμβρόσιος: ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Προς τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην Περιστερίου κ.κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΝ 121 35 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤ.

Μήπως είσθε, άθελά Σας βεβαίως, ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ημών ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ; Διατί άραγε απεμακρύνατε τον Εσταυρωμένον από τον Θρόνον Του; «Σε Ναό της Μητρόπολης του Περιστερίου βάλανε τον Έσταυρωμένο στον Γυναικωνίτη. Πλέον όλοι θα λειτουργούνται με πλάτη τον Εσταυρωμένο….», κραυγάζουν διαμαρτυρόμενοι οι πιστοί!

Σεβασμιώτατε εν Χριστώ Αδελφέ,

Διά της από 26ης Ιουνίου 2023 αναφοράς ημών προς τον Σεβ. Μητροπολίτην Ζιχνών και Νευροκοπίου κ.κ. Ιερόθεον, ως Πρόεδρον του δι’ Αρχιερείς Πρωτοβαθμίου Συνοδικού Δικαστηρίου, ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΜΕΝ Υμάς διά την συντελεσθείσαν καταφρόνησιν του Τιμίου Σταυρού του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, διότι ΟΛΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΣ εδώσατε εντολήν διά την απομάκρυνσιν του Εσταυρωμένου εκ του ιερού Βήματος των ιερών Ναών της Επαρχίας Σας!

Η Ιερά Σύνοδος, δυστυχώς, απέρριψε την καθ’ Υμών ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΝ εις τον κάλαθον των αχρήστων! Πλήν όμως το ζήτημα δεν ελύθη!

Η καρδία του ευσεβούς Λαού του Περιστερίου ευρίσκεται «εν πολλή ταραχή» διά το επιτελεσθέν έγκλημα!

Ήδη εις χείρας μας έφθασεν η από 11ης Μαρτίου τρ. έτους Αναφορά Διαμαρτυρίας προς Υμάς, την οποίαν υπογράφουν 121 πρόσωπα, ευσεβή τέκνα Σας, η δε ως άνω αναφορά επισφραγίζεται με τα εξής λόγια:

«Σεβασμιώτατε,

Με τον οφειλόμενο σεβασμό στην ιερωσύνη σας, πρέπει να σας πούμε πως ήδη το ποίμνιο της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου σας αμφισβητεί ως ποιμένα!!»

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.