«Αν έρθει και μου πει εμένα το παιδί μου κάτι, θα πω "τι κακία το έπιασε";» είπε μεταξύ άλλων.

Όλο και περισσότερες καταγγελίες για ψυχολογική βία και ξυλοδαρμούς ανηλίκων, κάνουν την εμφάνισή τους σχετικά με την «Κιβωτό του Κόσμου».

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του Πατέρα Αντώνιου και της Πρεσβυτέρας προβλήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι έκανε έξαλλη τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία «ξέσπασε» στον αέρα,, βλέποντας τις αντιδράσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της, καθώς είδε να κατηγορείται αμέσως ένα παιδί για δόλο, χωρίς καν να ερευνηθεί πρώτα η υπόθεση.

«Να ρωτήσω κάτι; Καταλαβαίνω ότι βάλλεται η Κιβωτός, ότι έχει δώσει όλη αυτή την αγάπη, έχει προστατεύσει όλα αυτά τα παιδιά και τώρα τους έχει βρει αυτό τους ανθρώπους και τα λοιπά. Όταν είσαι στη θέση των ανθρώπων αυτών και έρχεται ένα από τα “παιδιά” σου, γιατί είναι παιδί τους, το μεγάλωσαν και σου λέει “μου έχει συμβεί αυτό”. Εσύ αντί να πεις “θα το ψάξω, θα το ερευνήσω, θα γυρίσω ανάποδα την δομή να βρω ποιος μπορεί να τόλμησε να σου κάνει κάτι τέτοιο”, βγαίνεις απευθείας μέσα σε μία μέρα χωρίς καμία έρευνα να έχει πραγματοποιηθεί και λες “το κάνει από κακία, το κάνει με δόλο και για να μας εκδικηθεί για την αγάπη που το δώσαμε”;», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, φανερά εκνευρισμένη, συμπλήρωσε: «Εγώ δεν μιλάω για στοιχεία, ρωτάω πώς εξηγείται αυτή η αντίδραση. Κάποιος να μου πει. Πώς υπάρχει αυτή η σιγουριά; Γιατί δεν στέκεσαι δίπλα στο παιδί σου; Αν έρθει και μου πει εμένα το παιδί μου κάτι, θα πω “τι κακία το έπιασε”; Δεν θα φέρω τον κόσμο ανάποδα να μάθω ποιος το πείραξε; Κι αν διαπιστωθεί το αντίθετο, θα κάτσουμε να εξετάσουμε γιατί μπορεί να έχει πάρει αυτή την απόφαση».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.