Σεισμός Τουρκία: Με τίτλο «Ευχαριστώ γείτονα, άλλη μια χειρονομία από την Ελλάδα», η τουρκική εφημερίδα Hurriyet δημοσιεύει ακόμα ένα άρθρο για την προσφορά των Ελλήνων…

κάνοντας ειδική μνεία στο Καστελλόριζο και στο μήνυμα γεμάτο ανθρωπιά που συνόδευε την ανθρωπιστική βοήθεια που εστάλη από τους κατοίκους του νησιού στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές.

«Αγαπητέ γείτονα, οι καρδιές μας καταστράφηκαν μαζί με τα σπίτια σου»
«Αγαπητέ γείτονα. Οι καρδιές μας καταστράφηκαν μαζί με τα σπίτια σου. Ό,τι μπορούμε κάνουμε για τα αδέρφια μας, με τα οποία μοιραζόμαστε την ίδια γη, τον ίδιο αέρα και τον ίδιο ήλιο. Οι άνθρωποι του Καστελλόριζου». Με αυτό το μήνυμα οι κάτοικοι του ακριτικού νησιού συνόδευσαν τα πακέτα βοήθειας που απέστειλαν στην Τουρκία, με τη σχετική δημοσίευση να γίνεται από το Γραφείο του περιφερειακού διοικητή του Καστελλόριζου, που μοιράστηκε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις φωτογραφίες των δεμάτων αλλά και το σχετικό σημείωμα.

Τα δέματα έφτασαν στο Κας, 7,5 χιλιόμετρα μακριά από το Καστελλόριζο, με σκάφος, με την οικεία Περιφέρεια να απαντά μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης: «Ευχαριστούμε τους κατοίκους του Καστελλόριζου που έχουν καλή καρδιά και θέλουν να βοηθήσουν τους ανθρώπους μας που υπέστησαν ζημιές από τον σεισμό».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.