ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ 6-2-2023, ημέρα του καταστροφικού σεισμού στην Τουρκία και Συρία , πάνω στην Παναγία της Κερατέας.

Εικόνες αποκάλυψης στην Τουρκία όσο περνούν οι ώρες από τον φονικό σεισμό. Ερείπια, εγκλωβισμένοι, απόγνωση, ενώ όσο πέφτει η νύχτα και ο παγετός το έργο των διασωστών γίνεται ακόμη πιο δύσκολο.

Όλες οι εξελίξεις live.
Δραματικές ώρες ζουν Τουρκία και Συρία μετά τον καταστροφικό σεισμό. Ήδη ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων έχει ξεπεράσει τις 2.500, δεκάδες χιλιάδες είναι οι τραυματισμένοι, ενώ οι εκτιμήσεις για τον τελικό απολογισμό είναι τρομακτικές, με κάποιους να μιλούν ακόμη και για 10.000 νεκρούς.

Όσο πέφτει το σκοτάδι μεγαλώνει η αγωνία για τους χιλιάδες ανθρώπους που παραμένουν εγκλωβισμένοι και παγιδευμένοι στα κτίρια που έχουν καταρρεύσει.

Διεθνής κινητοποίηση για τον φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία – Ξεπέρασαν τους 2.500 οι νεκροί
Εχθρός των χιλιάδων διασωστών που δίνουν τη μάχη, σκάβοντας κυριολεκτικά μέσα στα χαλάσματα για να εντοπίσουν επιζώντες είναι εκτός από τον χρόνο και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, καθώς βρέχει και χιονίζει. Οι συνεχείς δε μετασεισμοί κάνουν το έργο τους ιδιαιτέρως επικίνδυνο.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.