ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ: Μεγάλες ζημιές προκάλεσε ο σεισμός στην Αθήνα σήμερα 19 Ιουνίου 2019 όπως ενημερώθηκε τώρα το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στις 14:13 στην Αθήνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο η δόνηση ήταν 5,3 βαθμών, σε εστιακό βάθος 12 χλμ., σε απόσταση 23 χλμ. βορειοδυτικά της πρωτεύουσας. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές, αλλά υπάρχει μεγάλη δυσκολία με τις τηλεπικοινωνίες.

Όσοι βρίσκονταν στο κέντρο της πόλης περιγράφουν ότι ο σεισμός κράτησε αρκετά δευτερόλεπτα, περίπου 15.

Πολλοί αναφέρουν ότι βγήκαν στους δρόμους τρομοκρατημένοι και ότι έγινε αισθητός ακόμα και σε οδηγούς που βρίσκονταν εν κινήσει, οι οποίοι ένιωσαν σαν να τράκαραν.

Όπως ενημερώθηκε το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ο σεισμός προκάλεσε τώρα ζημιές στην Αθήνα.

Όταν αισθανθείτε μια σεισμική δόνηση, μπείτε αμέσως κάτω από ένα γραφείο ή ένα πολύ γερό τραπέζι. Σταθείτε μακριά από παράθυρα, βιβλιοθήκες, μεγάλους καθρέπτες και άλλα βαριά αντικείμενα που μπορούν να πέσουν. Προσέχετε τους σοβάδες και τα διάφορα αντικείμενα της οροφής (γύψινες διακοσμήσεις κ.α). Παραμείνετε καλυμμένοι μέχρι να σταματήσει η δόνηση. Εάν το έπιπλο που σας προστατεύει, μετακινηθεί, προσπαθήστε να το ακολουθήσετε. Στη συνέχεια, θα βρείτε ορισμένες επιπρόσθετες συμβουλές σε περίπτωση που βρεθείτε σε συγκεκριμένους χώρους

Εάν βρίσκεστε σε ΨΗΛΟ ΚΤΙΡΙΟ και κοντά σας δεν υπάρχει γραφείο η τραπέζι, κινηθείτε προς τον εσωτερικό τοίχο και προστατέψτε το κεφάλι σας με τα χέρια. Μη χρησιμοποιήσετε ανελκυστήρα. Μην εκπλαγείτε εάν ο συναγερμός ή το αυτόματο σύστημα καταιονισμού τεθεί σε λειτουργία.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.