«Αυτό σημαίνει ότι κάθε άτομο του οποίου η οικογένεια πληροί τα εισοδηματικά κριτήρια θα λάβει την ενίσχυση των 200 ευρώ», τόνισε η υφυπουργός.

Voucher 200 ευρώ για laptop και tablet: Ανοιχτή η πλατφόρμα για την κατάθεση των αιτήσεων των προμηθευτών τεχνολογικού εξοπλισμού – Ωφελούνται 560.000 μαθητές και σπουδαστές από 4 έως 24 ετών
Ανοιχτή παραμένει η πλατφόρμα για τους προμηθευτές των tablet και «πάρα πολύ σύντομα, ενδεχομένως και την επόμενη εβδομάδα», όπως διευκρίνισε σε χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξή της η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή, θα ανοίξει και η πλατφόρμα για τους δικαιούχους για το πρόγραμμα voucher.

Η Ζέττα Μακρή διευκρίνισε ότι δικαιούχοι θα είναι εκείνοι που έχουν τα χαμηλότερα εισοδηματικά κριτήρια με βάση τον ΟΠΕΚΑ, αποφασίζει δηλαδή το συναρμόδιο υπουργείο Εργασίας.

Το ποσό που θα διατεθεί είναι γύρω στα 112 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αναμένεται να ωφεληθούν 560.000 μαθητές και σπουδαστές από 4–24 ετών που ανήκουν σε 325.000 οικογένειες περίπου.

«Αυτό σημαίνει ότι κάθε άτομο του οποίου η οικογένεια πληροί τα εισοδηματικά κριτήρια θα λάβει την ενίσχυση των 200 ευρώ», τόνισε η υφυπουργός.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα των προμηθευτών, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος ΕΔΩ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.