ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ : Οι ισχυρότερες σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν το πρωί με απόκλιση μερικών μόνο δευτερολέπτων.

ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ: Σεισμική ακολουθία στα Καλάβρυτα από την Πέμπτη, αρχικά με σεισμούς χαμηλής έντασης, που στη συνέχεια έφτασαν το πρωί της Παρασκευής κοντά στα 4 Ρίχτερ σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.

Σύμφωνα με τις αναθεωρημένες λύσεις του Ινστιτούτου, oι ισχυρότερες σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν το πρωί με απόκλιση μερικών μόνο δευτερολέπτων, στις 6.45 το πρωί, με μεγέθη 3,3 και 3,9 Ρίχτερ, η πρώτη 15 χιλιόμετρα Ανατολικά Βορειοανατολικά των Καλαβρύτων με εστιακό βάθος 11,4 χιλόμετρα, και η δεύτερη 10 χιλιόμετρα Ανατολικά Βορειοανατολικά των Καλαβρύτων με εστιακό βάθος 12,5 χιλιόμετρα.

Ο σεισμός είναι ένα φυσικό φαινόμενο που πλήττει συχνά την Ελλάδα και άλλες χώρες του πλανήτη. Οι περισσότεροι σεισμοί που γεννιούνται στη χώρα μας δεν προκαλούν ιδιαίτερα προβλήματα, ωστόσο μερικοί είναι πολύ ισχυροί και έχουν επιπτώσεις στον άνθρωπο και στο δομημένο περιβάλλον.

Προετοιμάσου από τώρα, για να μπορείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου κατά τη διάρκεια του σεισμού και να έχεις την κατάλληλη αντισεισμική συμπεριφορά μετά το σεισμό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις τώρα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.