ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ : H αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών δίνει το σεισμό στα 3,8 Ρίχτερ, με εστιακό βάθος τα 13,7 χλμ., και επίκεντρο 22 χλμ. δυτικά - βορειοδυτικά της Κάσου.

Σεισμός Τώρα: Σεισμική δόνηση μεγάθους 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ (σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Ευρωπαϊκού – Μεσογειακού EMSC), σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/5), στις 03:55, σε θαλάσσια περιοχή, βόρεια από το νησί της Κάσου και δυτικά από την Κάρπαθο.

Το εστιακό βάθος του σεισμού, σύμφωνα με την εκτίμηση του EMSC, υπολογίζεται στα 2 χλμ.

Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στα 46 χλμ. δυτικά της Καρπάθου.

H αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών δίνει το σεισμό στα 3,8 Ρίχτερ, με εστιακό βάθος τα 13,7 χλμ., και επίκεντρο 22 χλμ. δυτικά – βορειοδυτικά της Κάσου.

Διευκρινίζεται ότι οι επιχειρήσεις ή εργοδότες θα πρέπει να καταβάλουν αποκλειστικά και μόνο:

Τις προκύπτουσες ασφαλιστικές εισφορές για τις οποίες είναι υπόχρεοι, ήτοι για το διάστημα έως την απαγόρευση λειτουργίας των επιχειρήσεων ή έως την αναστολή συμβάσεων εργασίας.
Τις ασφαλιστικές εισφορές που προκύπτουν από τη χορήγηση της άδειας ειδικού σκοπού.

Τις ασφαλιστικές εισφορές που προκύπτουν από τις αποδοχές εξ ελευθεριότητας και τις αποδοχές τηλεργασίας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο υπ’ αριθμ. 82992/06.05.2020 γενικό έγγραφο της Διεύθυνσης Εισφορών Μισθωτών του e-ΕΦΚΑ.

Διαχείριση των υποβληθεισών Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων μισθολογικής περιόδου 3/2020:

Α) Οι επιχειρήσεις ή εργοδότες που υπέβαλαν την Αναλυτική Περιοδική Δήλωση (ΑΠΔ) μισθολογικής περιόδου 3/2020, πριν από την έκδοση των οδηγιών του υπ’ αριθμ. 82992/06.05.2020 γενικού εγγράφου της Διεύθυνσης Εισφορών Μισθωτών του e-ΕΦΚΑ, κάνοντας χρήση του Κωδικού Τύπου Αποδοχών (01) Τακτικές Αποδοχές για όλη τη μισθολογική περίοδο του 03/2020, θα πρέπει να ακολουθήσουν την ακόλουθη διαδικασία

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.