ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ : Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 21 χιλιόμετρα βόρεια του Καταντζάρο, στην Καλαβρία, ενώ το εστιακό βάθος εκτιμήθηκε στα πέντε χιλιόμετρα.

ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ : Σεισμός μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στη 1:37 μετά τα μεσάνυχτα στη νότια Ιταλία, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση σε μεγάλη ακτίνα από το επίκεντρο.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 21 χιλιόμετρα βόρεια του Καταντζάρο, στην Καλαβρία, ενώ το εστιακό βάθος εκτιμήθηκε στα πέντε χιλιόμετρα.

Η δόνηση έγινε αισθητή σε όλον τον κόλπο του Ταράντο, ακόμη και σε περιοχές της Σικελίας.

Πριν από ένα σεισμό, προετοιμαζόμαστε κατάλληλα.

Τα παρακάτω είναι πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να προστατεύσετε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας και την περιουσία σας σε περίπτωση σεισμού.

Για να αρχίσετε την προετοιμασία, θα πρέπει να αποκτήσετε ένα κουτί πρώτων βοηθειών και να έχετε ένα σχέδιο επικοινωνίας για την οικογένειά σας (πως θα επικοινωνήσετε με τους δικούς σας σε περίπτωση σεισμού)

Στερεώστε τα ράφια με ασφάλεια στους τοίχους

Τοποθετήστε μεγάλα ή βαριά αντικείμενα στα χαμηλότερα ράφια

Αποθηκεύστε τα εύθραυστα αντικείμενα όπως εμφιαλωμένα τρόφιμα, γυαλί και πορσελάνες στα χαμηλά επίπεδα και σε ράφια/συρτάρια τα οποία κλειδώνουν

Στερεώστε τα βαριά αντικείμενα, όπως εικόνες και καθρέφτες στους τοίχους με ασφάλεια και μακριά από κρεβάτια, καναπέδες και οι άνθρωποι κάθονται οπουδήποτε

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.