ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ : Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ξεπεράσει τους 350. Επίσης, οι πληροφορίες μιλούν για εγκλωβισμένους στα ερείπια των κτηρίων που καταστράφηκαν, οπότε δυστυχώς, σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών αναμένεται να αυξηθεί.

ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ : Σε αρκετές περιοχές που επλήγησαν από τον σεισμό υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και στις τηλεπικοινωνίες.

Στους δρόμους επικρατεί κομφούζιο, με τους πολίτες να έχουν βγει από τα σπίτια τους, ενώ η κυβέρνηση απευθύνει έκκληση να μείνουν ανοιχτές οι οδικές αρτηρίες. Ο πρωθυπουργός της χώρας Έντι Ράμα μετέβη στο Δυρράχιο, το οποίο επλήγη περισσότερο.

ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ : Πληροφορίες κάνουν πλέον λόγο για επτά νεκρούς, ενώ αυξάνεται ο αριθμός των τραυματιών που διακομίζονται σε νοσοκομεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ξεπεράσει τους 350. Επίσης, οι πληροφορίες μιλούν για εγκλωβισμένους στα ερείπια των κτηρίων που καταστράφηκαν, οπότε δυστυχώς, σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών αναμένεται να αυξηθεί.

Τα περισσότερα κτήρια που κατέρρευσαν βρίσκονται στο Δυρράχιο και στα Τίρανα. Κατεστραμμένα κτήρια υπάρχουν, ωστόσο, και σε ακτίνα περίπου 150 χιλιομέτρων: από τη Λέζια στον Βορρά έως το Φίερι στον Νότο. Έως τώρα έχει αναφερθεί ότι έχουν καταρρεύσει οκτώ πολυκατοικίες στο Δυρράχιο και στα προάστια των Τιράνων. Πρόκειται για κτήρια που είχαν ανεγερθεί πριν από το 1990, αλλά και νεότερα.

Από την άλλη, ο πανικός αποδείχθηκε ο χειρότερος σύμβουλος για τους κατοίκους των σεισμόπληκτων περιοχών, ενώ η έλλειψη κρατικής υποδομής επιβάρυνε την κατάσταση.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.