Η ανωτέρω διευκόλυνση χορηγείται σε ανήλικους χρήστες συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας ηλικίας δεκαπέντε (15) έως δεκαεπτά (17) ετών που έχουν λάβει τουλάχιστον την πρώτη ή τη μοναδική δόση του εμβολίου από τη θέση σε ισχύ του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού COVID-19 μέχρι και την 31.12.2021 («Εμβολιασθέντες»).

Freedom Pass/Data. Δωρεάν 50 GB data στους νέους

μετά την πρώτη ή τη μοναδική δόση του εμβολίου

Οι νέοι ηλικίας δεκαπέντε (15) έως δεκαεπτά (17) ετών, με ηλεκτρονική αίτηση θα λάβουν επιταγές («Voucher») με τις οποίες θα πάρουν από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας δωρεάν πακέτο δεδομένων 50 GB («Freedom Pass/Data»)

Το δωρεάν πακέτο δεδομένων 50 GB χορηγείται σε ανήλικους χρήστες συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας ηλικίας δεκαπέντε (15) έως δεκαεπτά (17) ετών που έχουν λάβει τουλάχιστον την πρώτη ή τη μοναδική δόση του εμβολίου από τη θέση σε ισχύ του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού COVID-19 μέχρι και την 31.12.2021 («Εμβολιασθέντες»)

Συγκεκριμένα με διάταξη του νόμου 4831/2021 ορίζεται η διαδικασία με την οποία οι νέοι ηλικίας δεκαπέντε (15) έως δεκαεπτά (17) ετών θα λάβουν δωρεάν πακέτο δεδομένων 50 GB («Freedom Pass/Data»)

Η συγκεκριμένη διάταξη έχει ως εξής:

Νόμος 4831/2021 – ΦΕΚ Τεύχος A’ 170/23.09.2021
Οργανισμός του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ) και κατάσταση των λειτουργών και των υπαλλήλων του και άλλες διατάξεις

Άρθρο 137
Υποστηρικτικά μέτρα των εμβολιασθέντων ατόμων 15-17 ετών

1. Εφόσον εξακολουθεί να υφίσταται άμεσος κίνδυνος δημόσιας υγείας από τη διασπορά του κορωνο’ίού COVID-19, η απουσία του οποίου διαπιστώνεται με απόφαση του Υπουργού Υγείας και σε κάθε περίπτωση για χρονικό διάστημα όχι πέραν της 31.12.2021, χορηγείται διευκόλυνση σε κάθε φυσικό πρόσωπο, ηλικίας δεκαπέντε (15) έως δεκαεπτά (17) ετών, μέσω συστήματος επιταγών («Voucher») που διατίθενται για τη χορήγηση από παρόχους κινητής τηλεφωνίας δωρεάν πακέτου δεδομένων 50 GB («Freedom Pass/Data»).

Η ανωτέρω διευκόλυνση χορηγείται σε ανήλικους χρήστες συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας ηλικίας δεκαπέντε (15) έως δεκαεπτά (17) ετών που έχουν λάβει τουλάχιστον την πρώτη ή τη μοναδική δόση του εμβολίου από τη θέση σε ισχύ του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού COVID-19 μέχρι και την 31.12.2021 («Εμβολιασθέντες»).

2. Η διευκόλυνση της παρ. 1 πιστώνεται από την ανώνυμη εταιρεία του Ελληνικού Δημοσίου «Κοινωνία της Πληροφορίας Μονοπρόσωπη Α.Ε.» (Κ.τ.Π. Μ.Α.Ε.), που εποπτεύεται από τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε κάθε Εμβολιασθέντα με τη μορφή παροχής δωρεάν πακέτου δεδομένων για την πλοήγηση στο διαδίκτυο από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας. Για τη χορήγηση της ανωτέρω διευκόλυνσης και την παροχή του δωρεάν πακέτου δεδομένων μέσω συστήματος επιταγών («Voucher») δημιουργείται ειδική εφαρμογή προσβάσιμη μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr-ΕΨΠ).

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
ΣΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ

Ο χθεσινός Σεισμός του Αρκαλοχωρίου είναι μέγα λάθος να πιστεύεται ότι προκλήθηκε από την οργή της Αγίας Παρασκευής ή άλλων Αγίων ή της Αγίας Τριάδος που όλοι ως Ελληνορθόδοξοι γνωρίζουμε ότι ποτέ δεν μας εκδικούνται αλλά πάντα μας προστατεύουν από κάθε κακό.

Το θάψιμο της εκκλησίας ήταν μέγα ανθρώπινο λάθος που μπορούσε να γίνει μόνο από ανθρώπους και δεν έπρεπε να επιτραπεί από τους αρμόδιους Ελληνορθόδοξους Χριστιανούς και μάλιστα από χειροτονημένους αδελφούς.

Το θάψιμο της εκκλησίας πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι ελευθέρωσε τις σκοτεινές δυνάμεις (δαίμονες) που είχαν “κατά μυστηριώδη άγνωστο σε εμάς τρόπο” εγκαταστημένοι στην περιοχή αυτή και πρέπει να προκαλούσαν προβλήματα σε κατοίκους και περαστικούς, που ήταν αιτία να κτιστεί στον τόπο αυτό η άγνωστο πότε πρώτη εκκλησία ….
Το εκκλησάκι δεν επέτρεπε στις σκοτεινές δυνάμεις (δαίμονες) να κάνουν κακό στους ανθρώπους που έμεναν ή διέρχονταν από εκεί που όμως ελευθερώθηκαν με το θάψιμο .... και το οριστικό σταμάτημα να λειτουργεί ....

Η ελευθέρωση των σκοτεινών δυνάμεων (δαιμόνων) επιτρέπει σε αυτά να επιδεικνύουν τις σκοτεινές υποχθόνιες δυνάμεις τους και μια πρώτη επίδειξη των δαιμόνων είναι οι Σεισμοί στην περιοχή ενώ διακρίνεται ότι έπονται πολλά δυσάρεστα που ούτε μπορούμε να τα φανταστούμε …

Η λύση στο πρόβλημα είναι αμέσως το εκκλησάκι να κτιστεί από την κατασκευάστρια εταιρία επάνω ακριβώς στον ίδιο τόπο και να επαναλειτουργήσει ως τρίκλιτη εκκλησία Αγίας Παρασκευής, Αρχάγγελου Μιχαήλ και Αγίου Πνεύματος για να προστατεύει τους διερχόμενους και διακινούμενους επιβάτες από και προς το Αεροδρόμιο Καστελιού και για να μην δύνανται μελλοντικά να δημιουργούν οι “αλυσοδεμένοι με αδαμάντινα Χριστιανικά δεσμά” δαίμονες προβλήματα και ενδεχόμενα ακόμη και μελλοντικές αεροπορικές τραγωδίες ….

Σαλός Ελληνορθόδοξος