ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕΙΣΜΟΣ : Λίγη ώρα αργότερα σημειώθηκε μετασεισμός μεγέθους 4,5 Ρίχτερ και εστιακού βάθους 10 χλμ με επίκεντρο 225 χλμ βορειοανατολικά της πόλης Γκαζιαντέπ και δύο ακόμα δονήσεις, 3,3 Ρίχτερ με βάθος 6 χλμ και 3,4 Ρίχτερ σε βάθος 8χλμ αντίστοιχα.

ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ : Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,8 Ρίχτερ σημειώθηκε στη νοτιοανατολική Τουρκία.

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε απόσταση 600 χλμ από το επίκεντρο. Η περιοχή δίνει συχνά ισχυρούς σεισμούς.

Το επίκεντρο βρίσκεται 5 χλμ από την πόλη Ντογκανιόλ, 26 χλμ από την πόλη ακ Σεχίρ (λευκό φρούριο) και 225 χλμ. από την πόλη Γκαζιαντέπ, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χλμ.

Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για νεκρούς ή τραυματίες και ζημιές, διότι έχουν διακοπεί οι επικοινωνίες, σύμφωνα με το CNN Turk.

Σε ύψιστη επιφυλακή τέθηκαν οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας ώστε να προστρέξουν για βοήθεια όπου χρειαστεί. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αναμένονται θύματα και ζημιές στις απομακρυσμένες αγροτικές περιοχές όπου οι υποδομές είναι εξαιρετικά πρόχειρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός έγινε αισθητός στη Συρία και στις πόλεις Βηρυττό και Τρίπολη του Λιβάνου .

Λίγη ώρα αργότερα σημειώθηκε μετασεισμός μεγέθους 4,5 Ρίχτερ και εστιακού βάθους 10 χλμ με επίκεντρο 225 χλμ βορειοανατολικά της πόλης Γκαζιαντέπ και δύο ακόμα δονήσεις, 3,3 Ρίχτερ με βάθος 6 χλμ και 3,4 Ρίχτερ σε βάθος 8χλμ αντίστοιχα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.