ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΙΝΔΙΑ : Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 30 χλμ. σύμφωνα με τις μετρήσεις του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου. Δείτε αναλυτικά.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,7 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 07:40 το πρωί της Τρίτης. Ο σεισμός έχει επίκεντρο 36.44 χλμ., νότια και 52.28 χλμ., δυτικά της Ινδίας.

Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 30 χλμ. σύμφωνα με τις μετρήσεις του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου.

Λοίμωξη από τον ιό του Δυτικού Νείλου – Περίοδος μετάδοσης 2020

Κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου σε ανθρώπους και ζώα έχουν καταγραφεί σε διάφορες περιοχές της χώρας κατά τα έτη 2010 – 2014 και 2017 – 2019, σε όλες σχεδόν τις Περιφέρειες. Αυτό υποδηλώνει ότι ο ιός του Δυτικού Νείλου έχει εγκατασταθεί (και) στη χώρα μας, όπως και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ως εκ τούτου, είναι πιθανή και αναμενόμενη η επανεμφάνιση περιστατικών λοίμωξης από τον ιό στη χώρα και κατά την περίοδο μετάδοσης 2020 (καθώς και σε επόμενες περιόδους), κατά την περίοδο κυκλοφορίας των κουνουπιών.

Καθώς η επιδημιολογία του ιού είναι σύνθετη και καθορίζεται από πολλούς παράγοντες, οι περιοχές κυκλοφορίας του ιού και οι πιθανές περιοχές καταγραφής κρουσμάτων κατά την τρέχουσα περίοδο 2020 (και σε κάθε περίοδο μετάδοσης) δεν μπορούν να προβλεφθούν με ασφάλεια. Ως εκ τούτου, ο Ε.Ο.Δ.Υ. συνιστά την τήρηση ατομικών μέτρων προστασίας από τα κουνούπια, σε όλη την επικράτεια, καθ όλη την περίοδο κυκλοφορίας των κουνουπιών.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.