Ο σεισμός έγινε ελαφρά αισθητός στην επαρχία Λεμεσού. Σε σύντομο χρονικό διάστημα ακολούθησαν αρκετοί μετασεισμοί, μερικοί από τους οποίους έγιναν αντιληπτοί στην επαρχία Λεμεσού. Η μετασεισμική ακολουθία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 και τοπική ώρα 16:26 καταγράφηκε από το σεισμολογικό δίκτυο του Τμήματος αισθητός σεισμός μεγέθους M=3.4 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ.

Ο σεισμός είχε επίκεντρο στην περιοχή Παρεκκλησιάς, 13 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Λεμεσού και εστιακό βάθος 2 χιλιόμετρα. Ο σεισμός έγινε ελαφρά αισθητός στην επαρχία Λεμεσού. Σε σύντομο χρονικό διάστημα ακολούθησαν αρκετοί μετασεισμοί, μερικοί από τους οποίους έγιναν αντιληπτοί στην επαρχία Λεμεσού. Η μετασεισμική ακολουθία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το φαινόμενο παρακολουθείται από το Σεισμολογικό Κέντρο του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης και η σχετική πληροφόρηση (σεισμικοί παράμετροι, διαδραστικοί χάρτες κτλ) δημοσιεύεται στις ιστοσελίδες του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης www.gsd-seismology.org.cy και http://www.moa.gov.cy/gsd και στο λογαριασμό Twitter του Τμήματος @CY_earthquakes.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.