ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ: Εξήντα οκτώ άτομα τραυματίστηκαν από τις δύο σεισμικές δονήσεις που σημειώθηκαν στην Αλβανία το απόγευμα και ζήτησαν ιατρική βοήθεια στα νοσοκομεία των Τιράνων και του Δυρραχίου δήλωσε η υπουργός Υγείας Ογκέρτα Μαναστιρλίου, αναφέρουν αλβανικά μέσα ενημέρωσης.

Σεισμός ΤΩΡΑ έπληξε την Αλβανία: Από τις σεισμικές δονήσεις έχουν υποστεί ζημιές κτίρια και πολυκατοικίες ενώ από το υπουργείο Εσωτερικών και τους δήμους δίνονται οδηγίες στους κατοίκους και τους ενημερώνουν για τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης και τους καλούν να παραμείνουν έξω από τα σπίτια.

Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα που βρίσκεται στην Γερμανία καθοδόν για την σύνοδο του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη αναμένεται να επιστρέψει στην Αλβανία, αναφέρει ο τύπος

Οι σεισμικές δονήσεις ήταν οι πιο ισχυρές τα τελευταία 20-30 χρόνια υπογραμμίζουν τα αλβανικά μμε.

Σεισμός ΤΩΡΑ έπληξε την Αλβανία: Δύο ισχυρές σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στην Αλβανία. Σύμφωνα με τη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου,ο πρώτος είχε μέγεθος 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ενώ το εστιακό βάθος του ήταν 10 χιλιόμετρα. Η δεύτερη σεισμική δόνηση έγινε στις 17.04 ώρα Ελλάδας και ήταν μεγέθους 5 Ρίχτερ. Μεχρι τις 20:00 οι μετασεισμοί έφταναν την ένταση των 4,7 Ρίχτερ.

Ωστόσο το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο αναφέρει ότι οι δονήσεις είχαν μέγεθος 5,6 και 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Σεισμός ΤΩΡΑ έπληξε την Αλβανία: Οι δονήσεις συνεχίστηκαν με μία ισχυρή μετασεισμική ακολουθία με σεισμούς έντασης 4,7 4,4, 4,1, 3,5 3,2 και 3,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ

Είκοσι πέντε με τριάντα άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία των Τιράνων και του Δυρραχίου, αναφέρουν αλβανικά μέσα ενημέρωσης .

Εξήντα οκτώ άτομα τραυματίστηκαν από τις δύο σεισμικές δονήσεις που σημειώθηκαν στην Αλβανία το απόγευμα και ζήτησαν ιατρική βοήθεια στα νοσοκομεία των Τιράνων και του Δυρραχίου δήλωσε η υπουργός Υγείας Ογκέρτα Μαναστιρλίου, αναφέρουν αλβανικά μέσα ενημέρωσης.

Από αυτούς οι 21 παραμένουν για νοσηλεία χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.Από τις σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν κατολισθήσεις και στο οδικό δίκτυο Καβάγια – Δυρράχιο χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.