ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ : Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε πολλές περιοχές της Αττικής και στην πρωτεύουσα, Αθήνα, στη Φθιώτιδα αλλά και στην Βοιωτία.

ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ : Σεισμός μεγέθους 3,8 Ρίχτερ, σύμφωνα με τη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, σημειώθηκε στις 23:34 κοντά στη Θήβα.

Η δόνηση είχε επίκεντρο 11 χιλιόμετρα νοτιανατολικά της Θήβας, ενώ το εστιακό βάθος της υπολογίζεται στα έξι χιλιόμετρα.

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε πολλές περιοχές της Αττικής και στην πρωτεύουσα, Αθήνα, στη Φθιώτιδα αλλά και στην Βοιωτία.

ΣΕΙΣΜΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Όταν αισθανθείτε μια σεισμική δόνηση, μπείτε αμέσως κάτω από ένα γραφείο ή ένα πολύ γερό τραπέζι. Σταθείτε μακριά από παράθυρα, βιβλιοθήκες, μεγάλους καθρέπτες και άλλα βαριά αντικείμενα που μπορούν να πέσουν.

Προσέχετε τους σοβάδες και τα διάφορα αντικείμενα της οροφής (γύψινες διακοσμήσεις κ.α). Παραμείνετε καλυμμένοι μέχρι να σταματήσει η δόνηση. Εάν το έπιπλο που σας προστατεύει, μετακινηθεί, προσπαθήστε να το ακολουθήσετε. Στη συνέχεια, θα βρείτε ορισμένες επιπρόσθετες συμβουλές σε περίπτωση που βρεθείτε σε συγκεκριμένους χώρους

Εάν βρίσκεστε σε ΨΗΛΟ ΚΤΙΡΙΟ και κοντά σας δεν υπάρχει γραφείο η τραπέζι, κινηθείτε προς τον εσωτερικό τοίχο και προστατέψτε το κεφάλι σας με τα χέρια. Μη χρησιμοποιήσετε ανελκυστήρα. Μην εκπλαγείτε εάν ο συναγερμός ή το αυτόματο σύστημα καταιονισμού τεθεί σε λειτουργία.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.