Όπως έγινε γνωστό, τα παιδιά του κατηχητικού του Αγίου Νικολάου Κοζάνης βγήκαν στο δρόμο να διαμαρτυρηθούν για τη συνεχιζόμενη απάνθρωπη τραγωδία που εκτυλίσσεται στα ελληνικά σύνορα.

Απευθύνουν το μεγάλο τους παράπονο στους μεγάλους και ζητούν άμεση λύση στη σύγχρονη αυτή ντροπή του ανθρώπινου γένους. Ας ακούσουμε από τα ίδια τη δραματική κραυγή αγωνίας τους (δίχως να παραλείψουμε να συγχαρούμε τους υπεύθυνους της Ενορίας για την έμπνευση και τη συμπαράστασή τους προς τα παιδιά):

Τα παιδιά του κατηχητικού του Αγίου Νικολάου Κοζάνης αποφασίσαμε να βγούμε στο δρόμο και να διαμαρτυρηθούμε έντονα για το έγκλημα που συνεχίζεται καθημερινά στη δική μας θάλασσα, στο Αιγαίο πέλαγος. Κάθε μέρα ακούμε ότι παιδιά πνίγονται στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν μαζί με τους γονείς τους από τις άσχημες συνθήκες της πατρίδας τους. Δεν μας νοιάζει από πού έρχονται, ούτε τι εθνικότητας είναι, ούτε σε ποιο Θεό πιστεύουν. Δεν μας ενδιαφέρουν τα παιχνίδια των μεγάλων όσο δεν έχουν να κάνουν με τη δική μας ζωή. Και ο θάνατος μικρών παιδιών – όπως και ο κάθε θάνατος άλλωστε – στοιχειώνει και τη ζωή μας και το παιχνίδι μας και τα όνειρά μας. Ένα πελώριο ΓΙΑΤΙ ορθώνεται μπροστά μας και απευθύνεται σε κάθε υπεύθυνο. Διότι “φταίχτης για το κακό στον κόσμο δεν είναι μόνο εκείνος που το διαπράττει άμεσα, αλλά κι εκείνος που δεν αγανακτεί, που δεν αγωνίζεται, που σιωπά”.

Δεν βρίσκουμε άλλο τρόπο να διαδηλώσουμε την αντίδρασή μας, δεν ξέρουμε πώς να κραυγάσουμε την αγανάκτησή μας!

Δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτό το έγκλημα!

Βρείτε, έναν τρόπο να σταματήσει, εσείς οι μεγάλοι, που όλα τα ξέρετε πια!

ΕΛΕΟΣ!!!

ktxkoz.jpg

ktxkoz1.jpg

ktxkoz2.jpg

 

Νταλιάρης Γιώργος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.