Σήμερα Παρασκευή στις 10:00 στη Μητρόπολη Καλαμαριάς θα μαζευτούμε όσοι πολίτες είμαστε αντίθετοι στην εκδήλωση αυτή και θα ζητήσουμε από την Μητρόπολη, το Δήμο και την Αστυνομία την ακύρωση της.

Αλλάζει τοποθεσία η εκδήλωση με ανάγνωση χριστουγεννιάτικων παραμυθιών από drag queens στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές αλλάζουν χώρο καθώς η συμμετοχή ήταν μεγάλη, ενώ όπως σημειώνουν επίσης, πως δεν θα δημοσιοποιήσουν τη νέα τοποθεσία «ώστε να αποτραπεί η πιθανή έκθεσή τους σε παραλήρημα μίσους συγκεντρωμένων».

Στη ανακοίνωση του Thessaloniki Pride τονίζεται:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσουμε ότι λόγω της δημοσιότητας που έτυχε η πρωτοχρονιάτικη εκδήλωσή μας, αναγκαζόμαστε να τη μεταφέρουμε σε νέο μεγαλύτερο χώρο, καθώς ο παιδικός σταθμός Μικρόκοσμος δεν επαρκεί. Η πολλαπλάσια από το αναμενόμενο εκδήλωση ενδιαφέροντος από γονείς για συμμετοχή των παιδιών τους στη δράση είναι η απάντηση της ελληνικής οικογένειας στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από σκόπιμες διαστρεβλώσεις των γνωστών ακροδεξιών κύκλων. Με αίσθημα ευθύνης λοιπόν απέναντι στα παιδιά, ώστε να αποτραπεί η πιθανή έκθεσή τους σε παραλήρημα μίσους συγκεντρωμένων, και για την εξυπηρέτηση της μεγάλης ζήτησης, μεταφερόμαστε πιο κεντρικά, σε νέα τοποθεσία, για την οποία θα ενημερωθούν οι συμμετέχουσες και οι συμμετέχοντες στα στοιχεία επικοινωνίας που καταχώρησαν κατά την εγγραφή».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.