ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Με λαμπρότητα τελέσθηκε σήμερα η Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Μνήμης των Αγίων Αναργύρων στην Εκκλησία των Αγιων Ισιδώρων.

Ήμουν και τυφλός και παράλυτος, έκατσα και στο αναπηρικό καροτσάκι, έγινα και τυφλός για αρκετές ημέρες μέχρι που βρέθηκε ο Τίμιος Σταυρός, νιώθω αυτόν που έχει υποφέρει.

Έχω μια μεγάλη Αγία προστάτιδα που θα την τιμήσουμε εδώ στον Ναό, την Αγία Κυριακή, όπου μέσω φοβερού οράματος γνώρισα τον Άγιο Γέροντα.

Η Αγία μου Μαρίνα, η αγαπημένη μου Αγία. Θεράπευσε τον πατέρα μου από καρκίνο όταν ήμουν μικρός. Ολοζώντανο τον θαύμα στη Βόννη στην Κρήτη, Τον πήγε εκεί η μητέρα μου γιατί είχε καλπάζων καρκίνο.

Τον σταύρωσε, πήρε λαδάκι από την καντήλα της. Της λέει θα ήθελα να μεγαλώσουν λίγο τα παιδιά μου. Γύρισε στο σπίτι, έκανε έναν εμετό και έφυγε όλος ο καρκίνος.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 1 Ιουλίου 2021 με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming των Αγίων Αναργύρων, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Ζωντανά. Άγιοι Κοσμάς και Δαμιανός οι Ανάργυροι εκ Ρώμης οι Θαυματουργοί – Όρθρος Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.