ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Με κάθε επισημότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε και φέτος η μνήμη του Αγίου Ισιδώρου του εν Χίω εις τον Ιερόν Ναό των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Φέτος ήταν ξεχωριστός ο εορτασμός μιας και σήμερα κατά τη Θεία Λειτουργία, επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων Ιερέας από τη Ρουμανία ο οποίος αντθμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο π Δημήτριος στην αντιφώνησή του προς τον Ιερέα είπε πως ΄΄μας έδειξε σήμερα πόσο πολύ μπορούν να σταθούν όρθιοι Ιερείς τόση ώρα μπροστά στην Άγια Τράπεζα αλλά και πως ο Τίμιος Σταυρός να δέσει τα άρρωστα μέλη του σώματος΄΄.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί. Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.