ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Δείτε τι ανέφερε αποκλειστικά στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE γυναίκα που πήγε σήμερα να προσκυνήσει τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο στην Εκκλησία της Κερατέας.

Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά, βρισκόμαστε σήμερα στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου στην Κερατέα Αττικής, ήρθαμε για τη γιορτή, κοψαμε την πίτα και έγινε μπροστά μας ένα ζωντανό θαύμα.

Η κυρία από εδώ φίλησε την εικόνα του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου και πριν είχε πολλά προβλήματα, είχε πρόβλημα στο κεφάλι, και διάφορα άλλα όμως μόλις φίλησε την εικόνα νιώθει απελευθερωμένη και σαν να έχει καταπιεί ένα μικρό μπαλάκι.

Είχα πολλά προβλήματα και έντονο πονοκέφαλο, ήταν μεγάλο θαύμα, νιώθω σαν να είμαι ελέυθερη από κάτι, ένιωσα ζεστασιά και σαν να κατάπια ένα μικρό μπαλάκι.

Να μας φωτίσουν ολοι οι άγιοι και ο αρχάγγελος και ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος να είμαστε πάντα καλά και υγιείς.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί. Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες.

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.