ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΣΗΜΕΡΑ 27/9/2022: Δάκρυσε ο Ντάνος με τα λόγια του παπα Δημήτρη στη γιορτή των Αγίων Ισιδώρων.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 27/9/2022: Είμαι καθαρός, δεν έχω λερώσει το Ράσο! Χιλιάδες δίπλα στον παπα Δημήτρη στη Γιορτή των Αγίων Ισιδώρων (ΦΩΤΟ-VIDEO).

Με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και τη συμμετοχή χιλιάδων ευσεβών πιστών, χωρίς την παρουσία Αρχιερέα από την Εκκλησία της Ελλάδος, τελέσθηκε σήμερα η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Συνάξεως των Αγίων Ισιδώρων στο ομώνυμο προσκύνημα του Λυκαβηττού προεξάρχοντος του εφημερίου του Ιερού Ναού π Δημητρίου.

Στην ομιλία του στο πολυπληθές εκκλησίασμα, ο π Δημήτριος μίλησε για τον θαυμαστό βίο των Αγίων Ισιδώρων, για την ιστορία του Ναού αλλά και για τον Άγιο Νεκτάριο, τους διωγμούς που υπέστη, τις συκοφαντίες και τα ψεύδη. Υπογράμμισε συγκινημένος, Είμαι καθαρός, δεν έχω λερώσει το Ράσο!

Στην Εκκλησία βρέθηκαν ο εκδότης του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE Ανδρέας Καραγιάννης και ο ηθοποιός Γιώργος Αγγελόπουλος.

ΣΥΝΑΞΗ ΑΓΙΩΝ ΙΣΙΔΩΡΩΝ – 27 Σεπτεμβρίου: Ο Άγιος Ισίδωρος ο Χιοπολίτης ο Στρατηλάτης ο Μάρτυρας. Ο Άγιος Ισίδωρος ο Πηλουσιώτης ο Γέροντας. Η Σύναξις των Αγίων Ισιδώρων.

Εορτολόγιο: 27 Σεπτεμβρίου εορτάζεται η Σύναξις των Αγίων Ισιδώρων. Του Αγίου Ισιδώρου του Πηλουσιώτου του Γέροντος και του Αγίου Ισιδώρου Χιοπολίτου του Στρατηλάτου.

@ekklisiaonline

Δάκρυσε ο Ντάνος με τα λόγια του παπα Δημήτρη στους Αγίους Ισιδώρους#ekklisiaonline

♬ original sound – Εκκλησία Online

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.