ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Μέγα σημείο του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου σήμερα Σάββατο, μια μέρα πριν τη γιορτή του στον Ιερό Ναό της Κερατέας. ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.

Σήμερα 20/8/2022: Ο Χρήστος Νομικός θεραπεύθηκε με το λαδάκι του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου από θρόμβωση στο πόδι- Όπως αναφέρει στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE o τραγουδιστής Χρήστος Νομικός, θεραπεύθηκε με το λαδάκι του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου από θρόμβωση στο πόδι. ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί. Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Αρχή της Προσευχής Ιούδα Θαδδαίου
Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Στη συνέχεια συνεχίζεται επαναλαμβάνοντας το «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με» όσες φορές θέλετε.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.