Την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018, ο Φιλανθρωπικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδεισίου Ρόδου «Αγία Μαρίνα», προέβη σε μία γενναιόδωρη δωρεά ιατροτεχνολογικού υλικού, νοσοκομειακού εξοπλισμού και αναλωσίμων ιατρικών και νοσοκομειακών υλικών μεγάλης αξίας, στο Νοσοκομείο της Λέρου.

Η γιγαντιαία προσπάθεια, με τα μεγάλα κιβώτια, συνολικού βάρους 14 τόνων (!), να έρχονται από την Σουηδία, με ειδική μεταφορά κοντέινερ, έτυχε της υποστήριξης της Ιεράς μας Μητροπόλεως, αλλά και αρκετών φορέων της τοπικής κοινωνίας της Λέρου και ειδικότερα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Πανάκριβος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, αξίας αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, όπως υπερηχοτομογράφος, καρδιολογικά μηχανήματα, συσκευές απινίδωσης, χειρουργικά εργαλεία, ηλεκτρικά νοσοκομειακά κρεβάτια, φορεία, καρότσια και ειδικές καρέκλες για ΑΜΕΑ, πολύ αναλώσιμο υλικό (συστήματα ορού, συστήματα οξυγόνου, κλπ.).

Κατά την παράδοση των υλικών παρόντες ήταν ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ.κ.Παΐσιος, ο Αρχιερατικός Επίτροπος πρωτ. Νικόδημος Φωκάς, ο Έπαρχος κ.Ι.Θεμέλαρος, ο Δήμαρχος κ.Μιχ.Κόλιας, η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Αναστασία Σταυριανού-Γεωργιάδη συνοδευόμενη από τα μέλη του Δ.Σ. κυρίες Ειρήνη Παπακωνσταντίνου, Ειρήνη Πίπου, Φλώρα Παπακωνσταντίνου, Φωτεινή Στεργιάδη, Ευφημία Αθανασιάδου και Σεβαστή Περιφεράκη, η πρόεδρος του Κ.Θ.Λέρου κα Λήδα Σαρικά, ο πρόεδρος ξενοδόχων Λέρου κ.Εμμ.Μαθιουδάκης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λέρου και μέλος της Διοίκησης του Κ.Θ.Λ. κ.Ι.Σιφουνιός, κ.α.

Σημαντική δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο νοσοκομείο Λέρου

Σημαντική δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο νοσοκομείο Λέρου

Σημαντική δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο νοσοκομείο Λέρου

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.