Ο μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος στέλνει νέα μηνύματα σε πιστούς και αρνητές ιερείς. Περιγράφει με μελανά χρώματα την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και απευθύνει έκκληση προς πάσα κατεύθυνση για τη μάχη με τον κορονοϊό…

Σοκάρουν τα λόγια του Ποιμενάρχη Σιδηροκάστρου Μακάριου σχετικά με τους αρνητές του κορονοϊού, τη στιγμή μάλιστα που πολλοί έχουν χάσει από τον ιό, φίλους και συγγενείς Ο κ. Μακάριος αναφέρθηκε στη βοήθεια που ζήτησε από την Ελληνική Αστυνομία, έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί γκέτο ανεμβολίαστων στην Φαιά Πέτρα και πιο συγκεκριμένα στο μοναστήρι που σύμφωνα με πληροφορίες έχει δημιουργηθεί αντάρτικο και δεν ακολουθούν τις οδηγίες για λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό.

Μάλιστα ο μητροπολίτης αναφέρεται και στους ιερείς που έχουν χαθεί από την μητρόπολη του και τη δυσκολία του να τους αντικαταστήσει. Ο κ.Μακάριος καλεί το ποίμνιό του αλλά και τους ιερείς του να μην εκφράζουν ιατρικές απόψεις και να ακολουθούν τις οδηγίες της Ιεράς Συνόδου.

«Δυστυχώς έχουμε ανάμεσα μας ανθρώπους ανεγκέφαλους» συμπληρώνοντας ότι ξεκληρίζονται ολόκληρα χωριά Ο μητροπολίτης καλείς τους πιστούς να ξεχωρίσουν τους ιερείς από τους γιατρούς, καθώς η επιστήμη είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο στην αντιμετώπιση του του κορονοϊου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.