Συνεχίζονται με επιτυχία, με απόλυτη υγειονομική ασφάλεια και χωρίς κανένα κρούσμα κορωνοϊού έως τώρα, τα κατασκηνωτικά προγράμματα για εκατοντάδες παιδιά, αγόρια και κορίτσια, νέους και νέες όλων των ηλικιών στο ανακαινισμένο Κατασκηνωτικό Κέντρο “Η Αγία Αικατερίνη” της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στο Καινούργιο Λοκρίδος.

Μέχρι τις 29 Αυγούστου θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι κατασκηνωτικές περίοδοι, ενώ από τις 29 Αυγούστου και μετά θα πραγματοποιηθούν στο Κατασκηνωτικό Κέντρο διάφορες εκδηλώσεις και προγράμματα αφιερωμένα στο προσωπικό, στους εθελοντές και στις εθελόντριες, στους συνεργάτες και στις συνεργάτιδες, αλλά και σε όσους στάθηκαν βοηθοί και αρωγοί στο σπουδαίο αυτό εγχείρημα του Σεβασμιωτάτου κ. Συμεών, το οποίο στέφθηκε ως τώρα με ιδιαίτερη και μοναδική αποτελεσματικότητα.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχίζει να έχει ως θερινή του έδρα το Ιερό Επισκοπείο των Κατασκηνώσεων και από εκεί να πραγματοποιεί τις ποιμαντικές του εξορμήσεις, κοντά και μακρυά στην Φθιώτιδα, ενώ βρίσκεται συνέχεια κοντά στα παιδιά, ιερουργώντας, διδάσκοντας, κηρύττοντας, ψυχαγωγώντας και συζητώντας μαζί τους.

Σήμερα το πρωί τέλεσε άλλη μία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ναό της Αγίας Αικατερίνης, στην οποία έψαλλαν και διακόνησαν τα ίδια τα παιδιά. Στη συνέχεια ο κ. Συμεών πραγματοποίησε κατηχητική συνάντηση με τα παιδιά, όπου τους μίλησε για τον προφήτη Σαμουήλ και γενικότερα για το χάρισμα της προφητείας μέσα στην ζωή της Εκκλησίας δίνοντας μάλιστα έμφαση στην ανάγκη να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά τα παιδιά σε όσα βλέπουν, διαβάζουν και ακούουν, στο διαδίκτυο και αλλού, για δήθεν σύγχρονους “προφήτες” και “προφητείες” και τα συμβούλεψε να ξεδιψάνε και να πίνουν γάργαρο νερό από τις καθαρές πηγές της Εκκλησίας μας, οι οποίες τρέχουν μέσα από τον Επίκσοπό τους, τους ιερείς τους, τους κατηχητές και αναδόχους τους, μέσα δηλαδή από τα εντεταλμένα πρόσωπα της Εκκλησίας μας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.