«Η πόλη Μπαρ έχει αναγνωριστεί ως ένα περιβάλλον που μαρτυρεί καλύτερα την ανάγκη πολυεθνικής και πολυπολιτισμικής αρμονίας και συνύπαρξης, χαρακτηριστικά που αποτελούν τα ισχυρότερα θεμέλια του Μαυροβουνίου», δήλωσε ο Αλέκσα Μπέσιτς, Πρόεδρος του Κοινοβουλίου του Μαυροβουνίου κατά την χθεσινή επίσκεψή του στον Δήμο Μπαρ.

Εκεί συναντήθηκε με εκπροσώπους και των τριών θρησκειών μεταξύ των οποίων και ο π. Σλόμπονταν Ζέκοβιτς, της Μητροπόλεως Μαυροβουνίου Παραθαλασσίας. Μαζί επισκέφθηκαν τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Βλαδιμήρου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Πρόεδρος Μπέτσιτς είπε ότι «είναι κοινή μας υποχρέωση να οικοδομήσουμε γέφυρες συνεργασίας». Και πρόσθεσε ότι το κοινοβούλιο της χώρας εργάζεται προς την κατεύθυνση του σεβασμού των θρησκειών και της πίστης των ανθρώπων.

«Ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η επίσκεψή του στο Μπαρ φέρει μηνύματα ειρήνης, αγάπης, θρησκευτικής και εθνικής αρμονίας και συνύπαρξης, τα οποία αντιπροσωπεύουν τον ισχυρότερο πυλώνα της κοινωνίας του Μαυροβουνίου στον οποία πρέπει να στηρίζεται το μέλλον του», ανέφερε σε δήλωσή του το κοινοβούλιο του Μαυροβουνίου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.