Έχουν ήδη περάσει 8 μήνες από το Σάββατο της 24ης Σεπτεμβρίου, ημέρα όπου έγινε η κατασκευή του «Κήπου Με Τα Τριαντάφυλλα Για Την Ειρήνη 2022» στον προαύλειο χώρο του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Νικολάου Σεούλ.

Το έργο υπήρξε ευγενής προσφορά του Συλλόγου Korea Rose Society με στόχο να τονιστεί η παγκόσμια Ειρήνη και η Δικαιοσύνη. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Κορέας τα κίτρινα τριαντάφυλλα και τα μπλε λουλούδια που φυτεύθηκαν και που συμβολίζουν την πολύπαθη Ουκρανία, έχουν όλα ανθίσει.

“Επίσης και τα Τριαντάφυλλα της Ειρήνης, που αποτελούν μια ειδική ποικιλία που παραπέμπει στο τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, έχουν κι αυτά ανθίσει και είναι πανέμορφα”, προσθέτει.

Προσευχή για το άνθος της “Ειρήνης”
“Προσευχόμαστε το άνθος της «Ειρήνης» να ανθίσει σύντομα και στην Ουκρανία”, καταλήγει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Κορέας.

Ο Μητροπολίτης Κορέας κ. Αμβρόσιος από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία μετά την ρωσική εισβολή της 24ης Φεβρουαρίου 2022, τόσο σε κηρύγματά του όσο και με ανακοινώσεις και πορείες ειρήνης και προσευχής έχει καταδικάσει τον πόλεμο και την εισβολή ζητώντας την επικράτηση της ειρήνης.

“Προσευχόμαστε ο Θεός της Ειρήνης να φωτίσει αυτούς που ξεκίνησαν τον πόλεμο να μετανοήσουν για να καταλάβουν την μεγάλη αμαρτία που διαπράττουν και να τον σταματήσουν άμεσα”, είχε αναφέρει από τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου Σεούλ τον περασμένο Φεβρουάριο κατά την προσευχή για την κατάπαυση του συνεχιζομένου πολέμου στην Ουκρανία και των θυμάτων του.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.