Με την ευλογία του Πανιερώτατου Επισκόπου Τιμοκίου κ. Ιλαρίωνα, και με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Συνεργασίας με Εκκλησίες και Θρησκευτικές Κοινότητες του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Δημοκρατίας της Σερβίας, πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο «Εφαρμογή καινοτόμων μοντέλων διδασκαλίας της Ορθόδοξης κατήχησης» καθώς και ένα τριήμερο εκπαιδευτικό ταξίδι για Θεολόγους.

Από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2022, οι Θεολόγοι, που οργανώθηκαν από το Γραφείο Θρησκευτικής Εκπαίδευσης και Πληροφόρησης της Επισκοπής Τιμοκίου, έλαβαν επαγγελματική κατάρτιση οχτώ ωρών στο μοναστήρι Προχόρ Πετσίνσκι.

Τα θέματα, τα οποία συζητήθηκαν ήταν: καινοτόμα μοντέλα διδασκαλίας – έρευνα, βασισμένη σε προβλήματα και σε έργα διδασκαλίας. σχεδιασμός και εφαρμογή διδασκαλίας σύμφωνα με καινοτόμα μοντέλα διδασκαλίας. σχεδιασμός, παρακολούθηση και αξιολόγηση της διδασκαλίας.

Ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Βρανίων κ. Παχώμιος επισκέφθηκε το μοναστήρι και με την ευκαιρία αυτή χαιρέτησε όλους τους Θεολόγους και τους πιστούς. Με την ευλογία του η μελέτη και το Προσκυνηματικό ταξίδι ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Βράνιε.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.