Σεμινάριο αφιερωμένο στις ακολουθίες της Μεγάλης Τεσσαρακοστής για κληρικούς της αρχιερατικής περιφέρειας Νταβάο της εκκλησιαστικής επαρχίας Φιλιππίνων και Βιετνάμ της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας πραγματοποιήθηκε στο εκπαιδευτήριο της Αγίας Ματρώνης της Αομμάτου στο Νταβάο.

Μετά από την παράδοση των μαθημάτων ο ιερέας Μωυσής Καγκιλίγκ και οι διάκονοι Αμβρόσιος Σουμαγκάισαϊ και Νικόλαος Σαλγκάντο από κοινού με τον ιερομόναχο Κορνήλιο Μόλεφ τέλεσαν τον πλήρη ημερήσιο κύκλο των ακολουθιών της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, ολοκληρώνοντας αυτόν με τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων.

Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία προσφέρει τη δυνατότητα σε νέους Φιλιππινέζους να λαμβάνουν ποιοτική θεολογική κατάρτιση τόσο στο εκπαιδευτικό κέντρο στο Νταβάο, όσο και στις θεολογικές σχολές της Ρωσίας. Σημαίνοντα ρόλο στην πολιτισμική ανταλλαγή μεταξύ Ρωσίας και Φιλιππίνων διαδραματίζει η Εκκλησία. Σε συνεργασία με τις διοικήσεις των εκπαιδευτηρίων και των δήμων η Εκκλησία λαμβάνει μέρος σε φεστιβάλ λαϊκής τέχνης, διοργανώνει διαλέξεις πολιτιστικού περιεχομένου, κατασκηνώσεις νέων και φιλανθρωπικές συναυλίες επαγγελματιών τραγουδιστών από τη Ρωσία, γνωρίζοντας στους ντόπιους τον ρωσικό πολιτισμό.
Με πληροφορίες από το ΤΕΕΣ- ope

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.