Σε ζωντανή σύνδεση τελέσθηκε ο Αγιασμός του Ραδιοφωνικού Σταθμού «ΔΙΑΚΟΝΙΑ & ΜΑΡΤΥΡΙΑ» της Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας για τη νέα ραδιοφωνική – πνευματική περίοδο 2022-2023.

Τον ιεράρχη πλαισίωσαν κληρικοί της Μητροπόλης ενώ τον προσφώνησε ο κ. Παναγιώτης Αχιλλιάς, εκ των εθελοντών -συνεργατών του Ρ/Σ.

Μετά την τέλεση του Αγιασμού, ο Μητροπολίτης, απευθυνόμενος τόσο στον Διευθυντή του Ρ/Σ, κ. Παναγιώτη Σπηλιόπουλο, όσο και στους εθελοντές συνεργάτες του, ευχήθηκε η νέα ραδιοφωνική χρονιά να είναι ευλογημένη, αγιασμένη, πνευματικά καλλίκαρπη και επωφελής για τους παραγωγούς και τους ακροατές.

Μέσα από τις εκπομπές, που καλύπτουν όλο το φάσμα της ανθρώπινης ζωής, οι παραγωγοί να αναπαύουν τους ακροατές, να τους συντροφεύουν, να τους ψυχαγωγούν και κυρίως να τους μεταδίδουν το ευαγγελικό μήνυμα, να τους προτρέπουν να αγαπήσουν με όλη τους την ψυχή και την καρδιά τον Χριστό, να Τον εμπιστευθούν στη ζωή τους και να έχουν ως πρότυπα την Παναγία και τους Αγίους μας, ώστε μέσα από την ενότητα της πίστεως να δοξάζεται το όνομα του Τριαδικού Θεού.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον προκάτοχό του, Σεβασμιώτατο Γέροντα Μητροπολίτη κ. Αμβρόσιο, ο οποίος δημιούργησε τον Ρ/Σ, που λειτουργεί αδιαλείπτως από το 1990 εκπέμποντας στους 91,2 MHz των FM, μεταδίδοντας και μεταλαμπαδεύοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου, τα δόγματα της Ορθοδόξου Πίστεως, την παράδοση της Εκκλησίας μας, την ιστορία, τη γλώσσα, τον πολιτισμό του τόπου μας, καθώς και σύγχρονους κοινωνικούς προβληματισμούς. Ευχήθηκε δε, με τη βοήθεια του Τριαδικού Θεού και της Παναγίας μας της Τρυπητής, ο Ρ/Σ να συνεχίσει επί πολλά έτη το θεάρεστο και ψυχωφελές έργο του.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.